Populære sporter
All sport
Vis alt

Ba om mer pipekonsert – så snudde han kampen

Jørgen Ryggvik Karlsen

Oppdatert 01/05/2023 klokken 14:08 GMT+2

Daniil Medvedev har spilt seg til kvartfinale i alle ATP-turneringene han har spilt i år, men måtte slite for sin første kvartfinale i Madrid Open.

Daniil Medvedev i Madrid Open 2023

Foto: Getty Images

Alexander Shevchenko - Daniil Medvedev 6-4, 1-6, 5-7:
Verdenstreeren tok seg videre fra 3.runde i Madrid Open etter å ha vunnet med settsifrene 6-4, 1-6, 5-7 mot russiske Alexander Shevchenko etter nesten tre timer tennis.
Medvedev har nå spilt seg til kvartfinale i alle ATP-turneringene han har spilt så langt i år.
27-åringen hadde aldri tatt seg til kvartfinale i Madrid før møtet med landsmann Shevchenko tidligere i karrieren, men Medvedev fikk ingen god start på den spanske grusen.

Ba om mer pipekonsert

22-åringen på motsatt banehalvdel, som er rangert som nummer 96 i verden, åpnet med å bryte den tidligere verdenseneren. Uredde Shevchenko fulgte opp med å forsvare egen serve før han brøt Medvedev nok en gang til 3-0.
– Det er veldig høy klasse det Shevchenko gjør her. Han har et veldig sterkt angrepsspill, han har volleyspillet i orden og en sterk serve, sier kommentator Francke.
Samtidig som en tydelig frustrert Medvedev ikke mestret underlaget.
– Han er ganske irritert over hva som foregår i dette første settet. Dette ser stygt ut, fortsetter Francke.
Medvedev klarte ikke å komme tilbake i første sett.
Dermed kunne Shevchenko smile etter å ha sikret første settet, mens Medvedev pekte på øret og ba om en sterkere pipekonsert han fikk servert av publikummet i Madrid.

Historisk kvartfinale

Det er mulig pipekonserten vekket verdenstreeren.
For Medvedev fikk en drømmestart på andre sett og brøt Shevchenko, som har vunnet mot både Felix Auger Aliassime og Andrey Rublev tidligere denne sesongen, to ganger og vant komfortablet 6-1 i andre sett.
I det avgjørende sett brøt russerne, som ofte tilbringer tid sammen på fritiden og spiller videospill sammen, hverandre to ganger hver.
Så fikk Shevchenko tilsynelatene krampetendenser og tok seg til lysken og hinket på banen på stillingen 5-5.
Da brøt Medvedev for tredje gang i det avgjørende settet til 5-6, før han servet hjem avansement og tar seg til kvartfinale i Madrid Open for første gang i karrieren.
Der venter vinneren av Alex de Minaur og Aslan Karatsev.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame