Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud møter kompisen i første kamp

Joakim Opphus

Oppdatert 25/04/2024 klokken 22:31 GMT+2

Tennisstjernen Casper Ruud skal bryne seg på kompisen Miomir Kecmanovic i den 2. runden i storturneringen i Madrid. Serberen leder i innbyrdes oppgjør.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

  • Følg Roland-Garros med Casper Ruud fra 20. mai på Eurosport.no og den nye strømmetjenesten Max!
Kecmanovic vant 1. runde mot kinesiske Zhang Zhizhen torsdag ettermiddag. Kampen var over på en drøy time og endte med sifrene 6-3, 6-2.
Ruud har walkover til 2. runde i turneringen.
Kecmanovic vant de to første kampene mot Ruud på ATP-nivå. Det var riktig nok tilbake i 2019. Mye har skjedd for Ruud siden den gang, og i fjor ble Kecmanovic slått i finalen i Estoril.
Ruud og Kecmanovic er gode venner og har kjent hvernadre helt siden juniortiden. Der spilte de ved flere anledninger double sammen, og nådde semifinalene i både Wimbledon og Roland-Garros for juniorer.
Også på seniornivå har de to spilt enklete turneringer som double-partnere.
Den 24 år gamle serberen åpnet sesongen med tre sterke seirer i Australian Open før det sa stopp mot Carlos Alcaraz. Siden har det vært mer variabelt fra mannen med én tittel på ATP-touren.
Ruud har fått noen dager hvile etter seieren i ATP500-turneringen, Ruuds 11. tittel i karrieren, i Barcelona søndag.
Kampen mellom dem spilles mest sannsynlig lørdag. Italieneren Jannik Sinner venter for Ruud i en eventuell kvartfinale i den spanske hovedstaden.
(©NTB/Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame