Populære sporter
All sport
Vis alt

Eikeri fikk det tøft mot stjerneskuddet Gauff

Håkon Brandsnes

Oppdatert 04/01/2022 klokken 06:37 GMT+1

Ulrikke Eikeri kvalifiserte seg til hovedtablået i Adelaide International, men gikk på en tidlig exit mot det amerikanske stjerneskuddet Coco Gauff (17).

Ulrikke Eikeri

Foto: Getty Images

Ulrikke Eikeri - Coco Gauff 1-6, 2-6
Den norske 29-åringen ble belønnet med en plass i hovedtablået i WTA 500-turneringen Adelaide International etter at hun slo Charlotte Kampenaers-Pocz i kvaliken.
I den første runden av turneringen møtte hun det amerikanske stortalentet Coco Gauff (17), som er rangert nummer 22 i verden.
Amerikaneren skulle vise seg å bli en litt for tøff oppgave for Eikeri. Til slutt tapte den norske kvinnen 1-6, 2-6 i sett.
  • Følg Casper Ruud og de andre stjernene i ATP Cup på discovery+ og Eurosport.no
Eikeri hadde riktignok tre breakballer mot Gauff, men fikk ikke uttelling på disse. Til sammenlikning fikk Gauff utelling på samtlige fire breakballer.
Adelaide International er imidlertid ikke helt over for Eikeri ennå. I morgen møter hun og doublepartner Anna Blinkova de to amerikanerne Sofia Kenin og Nicole Melichar-Martinez.
Eikeri er rangert som nummer 61 i verden i double. I single er hun rangert som nummer 306 i verden. For Gauffs del venter nå en kamp mot hjemmehåpet Ash Barty.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame