Populære sporter
All sport
Vis alt

Rune fortsetter å imponere – tittelforsvareren klar for finale i München

Even Lübeck

Publisert 22/04/2023 klokken 15:00 GMT+2

Holger Rune har prikket inn formen til grussesongen. Lørdag tok han seg til finale i BMW Open i München etter seier over ukjente Christopher O'Connell.

Holger Rune

Foto: Getty Images

Den soleklart mest formsterke skandinavieren i tennisverden akkurat nå i Holger Rune er klar for finale i BMW Open. Forrige ukes finalist fra Masters 1000-turneringen i Monte Carlo slo Christopher O'Connell fra Australia, ranket som nummer 82 i verden, 6-3, 6-2 lørdag formiddag. Kampen var over på en time og 20 minutter.
Australeren hadde imponert i turneringen og tok seg til semifinale etter seire over Ugo Humbert, Alexander Zverev og Flavio Cobolli, men i semifinalen sa det bom stopp mot 2003-modellen fra Gentofte.
Dansken brøt O'Connell i australerens første servegame og holdt egen serve resten av settet til 6-3 i det første. I det andre brøt dansken på 1-1 og på 4-2-ledelse, og vant det enkelt 6-2.
Rune, ranket som nummer sju i verden, har vært i god form den siste tiden og tok seg som nevnt til finale i Monaco sist uke, etter seire over Dominic Thiem, Matteo Berretini (walkover), Daniil Medvedev og Jannik Sinner. I finalen vant han første sett 7-5 over Andrey Rublev, men tapte så 2-6, 5-7 etter to og en halv times spill.
I den andre semifinalen i München møtes Botic Van De Zandschulp og Taylor Fritz.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame