Serberen har ennå ikke bestemt seg for om han kommer til å delta i neste års første Grand Slam-turnering. Djokovic har vært en sterk kritiker av koronaregimet tennisspillerne har måttet leve under, og han ble tidlig kjent som vaksineskeptiker.
Nå vil han imidlertid ikke svare på om han har vaksinert seg eller ei.
– Slik tingene er, vet jeg fortsatt ikke om jeg reiser til Melbourne. Jeg kommer ikke til å avsløre om jeg er vaksinert eller ikke, for det er en privatsak og et upassende spørsmål, sier han til avisen Blic.
Tennis
ATP gjør ikke som WTA – vil holde turneringer i Kina
02/12/2021 PÅ 18:24
– Folk går altfor langt i disse dager når de tar seg friheten til å spørre folk om slikt og dømme et menneske. Uansett hva de svarer, kommer de til å utnytte det.

Uvisst

Djokovic sier at han ønsker å dra til Australia, der han har vunnet ni av sine 20 Grand Slam-titler, men at det avhenger av hvordan koronaregelverket i turneringen blir.
– Jeg følger situasjonen, og jeg forstår det slik at den endelige avgjørelsen tas om to uker. Jeg tror det blir mange restriksjoner, som i år, men jeg tror ikke det blir mange endringer.
– Manageren min er i kontakt med Australias tennisforbund, og han sier at de prøver å bedre forholdene for alle, både vaksinerte og ikke-vaksinerte, sier serberen.
Samtidig sier delstatsministeren i Victoria at det er usannsynlig at man får reise inn til Australia uten gyldig koronavaksine.
– Og om de skulle fått visum, ville de sannsynligvis måttet gå i karantene i et par uker, sier Daniel Andrews.
(©NTB)
Tennis
Kina reagerer på boikott: – Er imot politisering av idretten
02/12/2021 PÅ 08:58
Tennis
Far og sønn Ruud nominert til flere priser: – Vi er stolte begge to
02/12/2021 PÅ 07:52