Populære sporter
All sport
Vis alt

Verdenseneren klar for finale

Eurosport
AvEurosport

Publisert 18/06/2022 klokken 21:25 GMT+2

Tennisesset Daniil Medvedev imponerte på gresset og slo ut hjemmefavoritt Oscar Otte i semifinalen av ATP500-turneringen i Halle i Tyskland lørdag.

Daniil Medvedev

Foto: Getty Images

Kampen endte 7-6 (7-3), 6-3 i sett. Den høyreiste russeren er kjent for å foretrekke hardcourt og i fjorårets turnering røk han i første runde mot tyske Jan-Lennard Struff. Siden den gang har Medvedev spilt 14-2 på gress, ifølge ATPtour.com.
I finalen møter han fjorårets semifinalist i Wimbledon, Hubert Hurkacz, som slo ut australske Nick Kyrgios i en slitekamp som endte 4-6, 7-6 (7-2), 7-6 (7-4).
Søndagens finale blir Medvedevs andre strake på gress etter ATP250-turneringen i nederlandske S-Hertogenbosch. I den finalen ble det tap for hjemmehåpet Tim van Rijthoven. I vår måtte Medvedev opereres for brokk og var ute i over en måned fra ATP-sirkuset.
Samtidig er verdensstier Matteo Berrettini fra Italia klar for finalen i ATP500-turneringen på Queen's Club i London søndag. Der venter serbiske Filip Krajinovic.
Casper Ruud var toppseedet i turneringen, men nordmannen røk i første runde mot britiske Ryan Peniston, som er nummer 180 i verden.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame