Etterlengtet Medvedev-triumf i Mexico

Publisert 07/08/2022 klokken 12:39 GMT+2

Verdensener Daniil Medvedev vant sin første ATP-tittel i 2022 da han slo Cameron Norrie på hardcourten i Los Cabos, Mexico lørdag.

Daniil Medvedev

• Se Casper Ruud i Masters 1000-turneringen National Bank Open på discovery+
Etter et jevnt åpningssett (7-5-seier) ble det russisk utklassing i det avgjørende finalesettet. Medvedev vant 6-0 og kunne juble for en etterlengtet tittel.
– Det var ikke enkelt. Cam er en fantastisk spiller, så det var skikkelig intenst. Når du spiller mot ham, vet du at du må kjempe for hvert poeng, sa Medvedev.
Han måtte underveis ha behandling fordi han skrapet opp hånden og blødde mye.
– Jeg tror faktisk at blodet hjalp meg litt, fordi jeg klarte å holde nervene mer i sjakk, sa han.
Trofeet er det første russeren vinner siden US Open i fjor. Etter det hadde han tapt fem strake finaler på ATP-touren før lørdagens seier, men han overtok likevel 1.-plassen på verdensrankingen i juni.
Medvedev lader nå opp til årets US Open, som starter 29. august. Han er også tittelforsvarer i Masters 1000-turneringen i Montreal kommende uke, der blant andre Casper Ruud spiller.