Populære sporter
All sport
Vis alt

Storfavoritten innfridde – Uno-X topp ti i sammendraget: – Godt levert

Kristian Hennie

Oppdatert 27/08/2023 klokken 17:09 GMT+2

Den siste etappen i Tyskland rundt endte i en svært intens massespurt søndag ettermiddag.

SE: Intens massespurt på siste etappe

Søndag ettermiddag var det duket for den fjerde og siste etappen i Tyskland rundt. Etappen strakk seg fra Hannover til Bremen og var på totalt 175,6 km.
Det var et samlet felt på de siste kilometerne inn i den tyske målbyen Bremen, og det hele endte i en intens og tett massespurt.
Der var det aldri noen tvil. På det 800 meter lange oppløpet viste nederlandske Arvid de Kleijn seg fra sin sterkeste side, og Tudor-rytteren stakk av med seieren foran Phil Bauhaus (Bahrain Victorious) og Marius Mayrhofer (Team DSM-firmenich).
– Det viser at de er de klart beste i spurtfeltet når det er flatt. Det er en fenomenal avslutning, og det er ingen som har farten til å komme forbi ham. Det er veldig gøy å se at dette relativt unge Pro Continental-laget tar nok en seier, sier Discoverys sykkelkommentator Andreas Staune-Mittet etter målgang.
Uno-X satt langt fremme i front da det gjensto 7 km av etappen, men maktet ikke å henge med helt i front til slutt. Rasmus Tiller ble beste Uno-X-rytter og nordmann på en 25. plass.
– Ingen superspurt av Tiller. Han er ikke på rett side av feltet, men sånn er det når gruppen er litt redusert og man mangler et par ryttere på laget. Men alt i alt godt levert i sammendraget av Tiller, sier Staune-Mittet om nordmannens prestasjon i Tyskland.
Tiller tar med det syvendeplassen i sammendraget i årets Tyskland rundt. Både Alexander Kristoff og Erik Resell måtte bryte rittet i Tyskland tidligere denne uken.
Disse syklet den avsluttende etappen for Uno-X:
  • Jonas Abrahamsen
  • Anders Halland Johannessen
  • Jacob Hindsgaul Madsen
  • Rasmus Tiller
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame