– OL var en kjempesuksess for oss, og ikke overraskende ønsker vi å ha med alle elitetrenerne videre på en ny 4-års periode til og med lekene i Cortina og Milano i 2024, sier landslagssjef Per Arne Botnan til Discovery. Botnan håper naturligvis alle takker ja til tilbudene de nå er forelagt, og forventer en endelig avgjørelse rundt trenernes fremtid innen verdenscupavslutningen i Holmenkollen om tre uker.
Trenerne det i første rekke er snakk om er herretrenerne Egil Kristiansen og Siegfried Mazet, og kvinnetrenerne Sverre Huber Kaas og Patrick Oberegger.
Løperne ble under OL i Beijing forespurt av norsk presse hvor viktig det er at trenerne fortsetter i sine roller, og da var OL-vinner Vetle Sjåstad Christiansen klar i sin tale:
Skiskyting
Russisk lag strykes: Norge får stafettsølv fra OL i 2014
20/05/2022 PÅ 11:37
– Jeg har sagt at jeg gir jeg meg den dagene jeg mister disse gutta, så jeg håper ikke de gir seg i år, sa han med glimt i øyet.
– Disse gutta står for det beste fra to verdener, la han til.
Pr. nå sitter alle elitetrenerne på kontrakter som går ut 1. mai. Det betyr at de uansett er med for fullt de tre siste verdenscup helgene. I morgen setter landslaget seg på flyet til finske Kontiolahti, før turen går videre til estiske Ottepãâ. Sesongen avsluttes i Holmenkollen 17 - 20 mars.
Landslagssjef Botnan sitter også på utgående kontrakt, men denne går først ut til sommeren.
– Vi er inne i en spennende periode med fin utvikling, og jeg er motivert og lysten på å fortsette om forbundet vil ha meg med videre.
Så du denne?

Oppsummering: Slik ble Thingnes Bø OL-konge

Skiskyting
IBU utestenger Russland og Hviterussland
02/03/2022 PÅ 08:43
Skiskyting
Jubler over gladnyhet: – Står på dag og natt
01/03/2022 PÅ 12:49