Slik sikrer du deg billetter til OL 2024

Oscar Korsnes

Publisert 28/11/2022 klokken 21:57 GMT+1

Den første fasen av billettprosessen til OL i 2024 settes i gang 1. desember.

De olympiske ringene

Foto: Getty Images

Det er fortsatt en stund til OL 2024 går av stabelen i Paris. Likevel har du snart mulighet til å sikre deg billetter til de storslagne lekene.
I første omgang kan man kun registrere seg til trekning av en mulighet til å kjøpe billetter til lekene. Ønsker man å være med på dette, må man registrere seg mellom 1. desember og 31. januar.
Man kan registrere seg til trekningen på den offisielle hjemmesiden for OL 2024 i Paris.
Dersom man blir trukket, vil man få en e-post 15. februar. Derfra har man 48 timer til å kjøpe skreddersydde pakker til lekene i Paris.
«Make Your Games»-pakkene er en sammensetning av tre valgfrie event, med forbehold om at det er ledige billetter igjen. Man kan maksimalt kjøpe seks billetter til hvert event.

Viktige datoer

Det er ikke den eneste muligheten man har til å sikre seg billetter. Billettsalget er delt opp i to faser for fansen som ønsker å forsøke å få tak i billetter.
Fase 1:
Her vil billettpakker være tilgjengelig for salg. Hvem som kan kjøpe billetter blir bestemt etter en trekning.
  • 1. desember - 31. januar 2023: Registrer brukeren din på den offisielle nettsiden for billettkjøp for å være med i trekningen om «Make Your Games»-pakker.
  • 15. februar - 15. mars 2023: Hvis du er en av de heldig utvalgte som blir trukket ut i loddtrekningen, får du mulighet til å kjøpe billettpakker. Du vil da motta en mail der du har en tidsperiode på 48 timer fra du får mailen på å kjøpe «Make Your Games»-pakker.
Fase 2:
Fase 2 er relativt lik fase 1. Forskjellen ligger i at man kun har muligheten til å kjøpe singelbilletter til lekene i fase 2.
  • Mars - mai 2023: Meld deg på i trekningen om singelbilletter.
  • Mai 2023: Billettsalget åpner og du kan sikre deg dine singelbilletter.
Man kan maksimalt sikre seg 30 billetter til lekene fordelt på de to fasene.
Er man medlem i fordelsprogrammet «Club Paris 2024» får man enda flere fordeler. Om man blir trukket ut, får man tilgang til billettene fire dager før alle andre
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame