Endelig jubel for Zucca og Rangers

Oppdatert 09/10/2017 klokken 12:02 GMT+2

Mats Zuccarello og hans New York Rangers tok sesongens første seier.

zucca

I NHL-sesongens tredje kamp ble det endelig seier for Mats Zuccarello og New York Rangers. Montreal Canadiens ble slått 2-0 søndag.
Hjemmelaget tok ledelsen ved Brady Skjei etter 17 minutter. Det skjedde etter at Canadiens hadde åpnet friskt og bare sluppet til ett skudd bakover. Dessuten hadde gjestene to annullerte scoringer før Rangers tok ledelsen.
Annen periode ble målløs, mens den tredje og siste perioden startet tregt. Men drøyt ni minutter før slutt sørget svenske Mika Zibanejad for en ny scoring og trygget det som endte med lagets første seier i sesongens tredje kamp.
– Puckene triller min vei for tiden, sa Zibanejad etter sin fjerde scoring på tre kamper.
Zuccarello var den av Rangers' utespillere som fikk mest istid: 22 minutter.
Den 30 år gamle nordmannen satte personlig rekord med fire målpoeng i forrige kamps 5-8-tap mot Toronto Maple Leafs. I første kamp ble det tap for Colorado Avalanche.
Kampens store spiller var Rangers' svenske målvakt Henrik Lundqvist. Han hadde en tøff kamp lørdag da han slapp inn hele fem mål i den første perioden av 5-8-tapet for Toronto Maple Leafs. Mot Montreal Canadiens var han tilbake i godt slag og bidro med hele 34 redninger. Lundqvist holdt nullen for 62. gang i karrieren.
– Det kjentes veldig godt å slå tilbake på dette viset. Det var viktig at vi fikk en seier igjen, sa veterankeeperen.