Populære sporter
All sport
Vis alt

Hockey-profil brøt sammen da han måtte i karantene

Tiril Haga

Publisert 10/02/2022 klokken 01:47 GMT+1

Latviske ishockey-spilleren Rodrigo Abols mener han opplevde den tøffeste karantenen noensinne da han ankom OL-byen Beijing.

Rodrigo Abols

Foto: Getty Images

Den latviske ishockey-spilleren Rodrigo Abols avga positiv koronatest da han ankom Beijing og måtte i karantene i tre dager. Det likte SHL-spilleren svært dårlig.
– Det var frustrerende. Jeg brøt sammen i ti minutter, sier angrepsspilleren til svenske aftonbladet.
Latveren som spiller og er kaptein for svenske Örebro kaller det for "den vanskeligste karentenen jeg har opplevd".
– Fordelen er at du bare trenger å spise en gang om dagen siden du ikke er i noen som helst fysisk aktivitet. Jeg kan være opprørt nå, men da jeg fikk dra derifra så var det som om noe hadde skjedd. Jeg har vært mest glad etterpå og tar lettere på ting enn hva jeg gjorde før, forteller Abols.
Etter å ha fått negativ test, skal Abols og hans latviske lagkamerater møte Sverige i gruppespill natt til torsdag.
– Vi vet at Sverige har et veldig skøytesterkt lag. Vi må være klare for en kamp hvor ting går fort. Er det noe vi har lært oss i treningskampene før OL så er det at vi ikke kan miste pucken på feil sted, sier Abols.

Fikk ikke mat

Abols er ikke den eneste som har syntes at karantenen i OL har vært tung - og flere klager på forholdene atletene blir utsatt for under isolasjonen.
Ifølge Reuters skal Finlands ishockey-landslagstrener sagt at Beijing ikke respekterte deres spiller Marko Anttilas menneskerettigheter og klaget over at spilleren ikke skal ha fått nok mat under hans opphold.
Tysklands olympiske lags styreleder Dirk Schimmelpfennig skal ha kritisert rommmet hvor deres skiløper Eric Frenzel satt i karantene og beskrevet det som "uakseptabelt", ifølge insidethegames.
Russiske skiskytter Valera Vasnetsova måtte også i karantene etter å ha avlagt en positiv test. Hun delte da et innlegg på sin Instagram-profil av maten hun ble servert og skrev følgende "Jeg gråter hver dag og vil bare at dette skal ta slutt. Jeg har gått ned så mye i vekt at beina begynner å stikke ut. Pastaen er det eneste som er spiselig, men i dag har jeg i hvert fall tvunget kjøttet, eller rettere sagt fettet i meg, fordi jeg er så sulten".
Så du denne?
picture

Birk Ruud: – Jeg vil takke meg selv

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame