Populære sporter
All sport
Vis alt

Sterk Strøm på andreplass

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 28/12/2022 klokken 16:16 GMT+1

Anna Odine Strøm måtte kun se seg slått av østerrikske Eva Pinkelnig i verdenscuprennet i hopp i østerrikske Villach onsdag.

Strøm svever inn til andreplass i Østerrike

Etter to hopp skilte det 9,5 poeng mellom de to beste.
Det ble hoppet i en bakke med bakkestørrelse 98 meter. Pinkelnig, som også var best i kvalifiseringen, hoppet fra en avsats lavere fart enn sine konkurrenter i førsteomgangen. Da landet hun på 91 meter. I finaleomgangen la hun på 4,5 meter og tok en klar seier.
Anna Odine Strøm svevde ned til pene 93,5 meter i sitt første hopp og hadde bare poenget opp til Pinkelnig. I finalen fikk hun opp 92,5 meter og endte på 248,4 poeng.
Se Strøms hopp fra andre omgang i toppen av saken.
Nora Midtsundstad fikk notert 91 meter i første omgang, og med sin 12.-plass var hun nest beste norske hopper foran finalen. Der slo hun av en meter, og med 231,5 poeng falt hun tilbake til en delt 13.-plass.
Thea Minyan Bjørseth landet på 88 meter i første omgang. Hun klarte bare å legge på en halv meter i den andre, og med 229,9 poeng ble det en plass opp i finalen til 15.-plassen.
Silje Opseth skuffet med 88,5 meter i første omgang og vant sin duell etter at tyske Agnes Reisch fikk notert fall. I finalen slo Holeværingen-hopperen av fem meter, og med 216,2 poeng falt hun ned til 22.-plass.
Ingvild Synnøve Midtskogen landet på 69 meter og ble slått ut etter første omgang. Det gjorde også Kjersti Græsli.
Kvinnenes minitour består av fire renn og avsluttes i slovenske Ljubno 1. januar.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame