Populære sporter
All sport
Vis alt

Lindvik med sensasjonell seier i nyttårshopprennet

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 01/01/2020 klokken 16:19 GMT+1

Marius Lindvik vant nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen, da han fulgte opp med seier etter å ha slått bakkerekord i første omgang.

Marius Lindvik

Foto: Eurosport

Marius Lindvik vant nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen. Han tangerte bakkerekorden og ledet etter første omgang, før han sikret seieren i andre omgang. Da hoppet han 136 meter i dårlige forhold og vant foran tyske Karl Geiger og polske Dawid Kubacki.
– Jeg har ikke ord. Det er helt sykt. At jeg greide å få et såpass bra hopp i andre omgang også er bare helt utrolig. Nå er jeg bare så sinnssykt fornøyd, sa en ekstatisk Lindvik til NRK.
21-åringen vant sitt første verdenscuprenn i sin første hoppuke.
– Det er så jævlig fortjent. Førstehoppet hans er helt sinnssykt, også klarer han å levere under press i finalen. Han taklet det bra, sier Robert Johansson til NTB.
– Han er en skikkelig vinnerskalle. Han klarer å skru på de riktige tingene når han skal konkurrere. Han bærer frukter av det i dag, fortsetter Johansson.
Mer rutinerte Johann André Forfang gjorde et strålende hopp i finaleomgangen, og med 135 meter overtok han ledelsen før det gjensto ti hoppere. Hoppet holdt til slutt til en niendeplass.
Robert Johansson hoppet seg opp fra en 16.-plass til en 14.-plass med et hopp på 133 meter. Daniel Andre Tande som lå på en skuffende 21.-plass etter første omgang, fikk det heller ikke til å stemme i finaleomgangen.
Han endte som nummer 30.
(©NTB)
picture

Her tangerer Lindvik bakkerekorden etter monsterhopp

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame