• Følg Viktor Hovland i US Open på Eurosport.no fra torsdag kveld!
Det var da det britiske nettstedet inews publiserte en artikkel tirsdag formiddag at ryktene om at Hovland var på vei fra PGA-touren til LIV Golf virkelig tiltok i styrke.
Selv om artikkelen ikke sa mer enn at Hovland var "ryktet" å kunne være det neste store navnet som meldte overgang til den nyopprettede Saudi-finansierte ligaen, uten noen kredible kilder, var det likevel nok til å skape nervøsitet blant både norske og utenlandske Hovland-fans.
Golf
PGA- og europatouren styrker samarbeidet – vil bekjempe LIV-touren
EN DAG SIDEN
Da Discovery var til stede under Memorial for to uker siden, var inntrykket fra Hovlands team at nordmannen ikke hadde noen planer om å gjøre et skifte i nær fremtid.
Det ble også ettertrykkelig bekreftet av Hovland selv da han ble kontaktet av Norges Golfforbund for å kommentere ryktene tirsdag kveld.
«Jeg har ingen planer om å spille LIV-serien», lød det fra det norske golfesset.
Det var Norsk Golf som først omtalte saken etter å ha fått videresendt sitatet fra forbundets kommunikasjonssjef Tom Rosenvinge.
Hovland innrømmet til Discovery at han var overrasket over nyheten om at tidligere verdensener Dustin Johnson meldte overgang til LIV Golf før den første turneringen i London.
– En del av dem var jo forventa, man visste at de skulle spille. Men jeg må si at «DJ» sitt navn var overraskende å se. Det var et par andre navn der også, men... jeg snakker jo ikke med folk hele tiden og spør hva de tenker og skal gjøre. Men det blir iallefall spennende å se hva som skjer fremover, sa Hovland til Discovery da nyheten sprakk.
24-åringen fra Ekeberg har tidligere uttalt at han ønsker å spille med de beste i verden, og inntil videre har LIV Golf mye å gjøre for å utligne styrken på startfeltene i forhold til PGA-touren.
Denne uken stiller Hovland til start i US Open, som du kan følge her på Eurosport.no gjennom uken.
Sett denne?

Dette Hovland-slaget forbløffer: – Spenstig

Golf
Åpner for deltagere fra omstridt tour
22/06/2022 PÅ 09:33
Golf
«Back to basics» for Hovland: – Passer bra å få ting på avstand nå
18/06/2022 PÅ 17:21