Toppgolfer Jimmy Walker (38), som vant storturneringen PGA Championship i fjor, har slitt med dårlig humør og lav energi siden november 2016.
38-åringen har ikke klart å finne ut hva som har feilet ham, før nå. Walker har fått påvist Lyme borreliose etter et flåttbitt en gang før november i fjor.
– Det føles som om du har influensa. Ingen styrke, bare ingenting - og det kommer og går i bølger, sier Walker til pgatour.com.
Valero Texas Open
På forsøk nummer 180 ble det endelig seier!
24/04/2017 PÅ 07:12
Walker, som bor like ved TPC San Antonio, der helgens Valero Texas Open arrangeres, venter fortsatt på et endelig medisinsk opplegg for sykdommen.
– Jeg håper det blir klart ganske snart, sier Walker.
Hadde han startet med antibiotika denne uken, hadde han trukket seg fra turneringen han vant for to år siden - men Walker gjør et forsøk i Austin
– Du blir ganske dårlig av behandlingen i fire-fem dager, avslutter Walker.
(saken fortsetter under videovinduet)
Eurosports kommentator Per Haugsrud skal selvsagt i aksjon bak mikrofonen under Valero Texas Open, og er overrasket over Walkers sykdomsnyhet.
– Ja, men det er påfallende. Vi har jo snakket daglig om det i boksen at han har vært sur og geipen har hengt. Vi har ikke forstått hvorfor, men nå har vi kanskje svaret, sier Haugsrud til Eurosport.no.
TPC San Antonio er en av de vanskeligere banene på PGA-touren, og blir enda mer utfordrende om det blåser litt. Startfeltet er ikke av de sterkeste og det gjør det desto tøffere å spå en vinner.
– Jeg tror det er gode muligheter for at vi får en ny vinner igjen (som Wesley Bryan sist, red. anm.). Ellers håper jeg Brooks Koepka begynner å spille bra igjen, det er en mann som fenger seerne. Så har vi navn som Matt Kuchar, Luke Donald og fjorårsvinner Charley Hoffman. De vil også kunne kjempe i toppen, slår Haugsrud fast.
Slik sender vi Valero Texas Open denne helgen: