• Se Kristoffer Ventura i Corales Puntacana Championship fra torsdag på GOLFTV. Få tilgang her!
Etter en åpningsrunde på 75 slag (+3) var Kristoffer Ventura avhengig av å luke vekk de store tallene på dag to av Honda Classic.
Men historien gjentok seg for norsk-mexicaneren, som med en dobbel bogey og fire bogeyer, flere av den unødvendige sorten, til slutt var langt unna å klare cuten i Florida.
The Honda Classic
Knekker sammen i latter av amerikanerens slag: – Verste jeg har sett
21/03/2021 PÅ 20:57
Ventura endte til slutt på +4 totalt, tre slag unna cut-grensen.

– Samme melodi

– Dessverre blir det litt samme melodi som i går. Han gjør nok birdies og en hel del som er på nivå, men store kostbare feil fra gode posisjoner bikker det feil vei. To doble og en trippel er sju over par, resten av disse to rundene er han er han da tre under par, sier Eurosports golfekspert Marius Thorp.
– Likevel, han er enda en erfaring rikere på en ny, tøff bane. De tre siste ukene har vært tre store utfordringer for Ventura, hvor han viser at nivået er der store deler av tiden. Det mangler bare litt på stabiliteten, fortsetter Thorp.
Etter å ha gått de første 12 hullene på par, øynet man håpet med to slag opp til cut-grensen. Men etter en dobbel bogey på hull 14, etter å ha slått i vannet, forsvant det siste håpet for Ventura.
Sett denne? Saken fortsetter under:

Ventura med hole in one: – Det er Ace Ventura!

Nærmer seg kritisk grense

Med en misset cut i Honda Classic er 26-åringen ventet å falle fra 110. til 118. plass på FedExCup-rankingen, hvor man må være blant de 125 beste ved sesongslutt for å få fornyede spillerettigheter på PGA Touren.
Nå venter Corales Puntacana Championship i en uke der alle de største stjernene (inkludert Viktor Hovland) skal spille WGC Matchplay i Texas.
– Det blir et ganske svakt startfelt på papiret, og en kjempesjanse for Ventura. Det er en turnering han må ta med seg noe fra, mener Thorp.
Du kan se turneringen på GOLFTV fra og med torsdag.

Hør hva Ventura hadde å si etter sin første hole in one på Touren

The Honda Classic
Lei trend fortsatte for Ventura: – Da blir det vanskelig
18/03/2021 PÅ 18:27
The Honda Classic
Tre koronapositive før Honda Classic
16/03/2021 PÅ 07:07