Ryder Cup i USA er i gang, og lørdag starter tredje runde av turneringen.
I forkant er det blitt gjort noen omrokkeringer innad Europa-laget. Viktor Hovland var partner med både britiske Tommy Fleetwood og Paul Casey gjennom dag én - men blir nå å se med Bernd Wiesberger fra Østerrike.
– Jeg er ganske sjokkert over valgene kapteinsteamet til Europa tar her. Ingen Fleetwood, ingen Poulter og ingen McIlroy. På tross av at de to sistnevnte ikke hadde en god dag, så har ikke Europa råd til å hvile de spillerne som skal ut og ta ansvar, sier Discoverys golfekspert Marius Thorp.
Ryder Cup
Hovland fleipet med lagkameratene: – Vi har kanskje blitt litt for godt kjent
27/09/2021 PÅ 07:05
Parene som er blitt satt opp fra Europa, er Jon Rahm og Sergio Garcia, Paul Casey og Tyrrell Hatton, Viktor Hovland og Bernd Wiesberger, og Lee Westwood og Matt Fitzpatrick. Det betyr at Tommy Fleetwood, Rory McIlroy, Ian Poulter og Shane Lowry ikke spiller lørdag formiddag.
Hovland og Wiesberger møter Jordan Spieth og Justin Thomas.

– Bommer grovt

Fredag møtte Hovland og Fleetwood duoen Patrick Cantaly og Justin Thomas. Europeerne ledet et tidspunkt tre opp, men etter flott spill fra amerikanerne, reddet de seg inn og det ble et halvt poeng til hvert av lagene. USA leder sammenlangt 6-2 etter dag én.
– At ikke Fleetwood og Hovland får fornyet tillit er helt uforståelig for meg! De hadde to av verdens beste spillere på gaffelen og burde vunnet matchen. Her synes jeg Harrington bommer grovt i uttaket, fortsetter eksperten.
Pádraig Harrington er kapteinen på Europa-laget - og tar ut laguttaket i samarbeid med visekapteinene.
– Jeg skulle gjerne ha sørget for litt flere poeng i dag, men jeg tror ikke det er mulig å ha det mer gøy enn jeg hadde det med Tommy i dag. Jeg håper vi får en sjanse til å rette opp resultatet i morgen, sa Hovland til Sky Sports etter Ryder Cup-debuten.
Så du denne?

Eksperten stusser på banevalget: – Rart

Ryder Cup
Hovland så kompisen avgjøre Ryder Cup for USA: – De to er fremtiden
26/09/2021 PÅ 20:56
Ryder Cup
Europa-laget i trøbbel – dette er Hovlands motstander søndag
26/09/2021 PÅ 11:43