Populære sporter
All sport
Vis alt

Åberg ble nummer to i Masters-debuten– kun slått av verdenseneren

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 15/04/2024 klokken 10:00 GMT+2

Ingen kunne slå verdenseneren Scottie Scheffler i The Masters, men svenske Ludvig Åberg ble nummer to i turneringen på Augusta National.

Hovland-utbrudd på direkten: – Sjukt hvor jævla dårlig i golf du er!

Vinneren ble amerikaneren Scottie Scheffler, som endte på 277 slag, med den svenske debutanten på andreplass med 281 slag.
– Han er best på alle deler der ute rett og slett. Han er stabil, har best kontroll og gjør alle de rette tingene, sa Discoverys golfekspert, Marius Thorp, om Scheffler etter at amerikaneren hadde sikret seieren.
– Når han spiller den golfen han pleier, så er det klasseforskjell på han og resten av feltet, istemte kommentator Per Haugsrud.
Men bak suverene Scheffler, var det den 24 år gamle svensken som imponerte mest. Det var første gang Åberg spilte på Augusta-banen, som er kjent som en av de tøffeste på touren.
Andreplassen betyr at 24-åringen fra Eslöv i Skåne kan ta med deg 23,5 millioner svenske kroner hjem.
– Å være her og kjenne på nervene på de siste hullene … det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Det var surrealistisk. Jeg er så stolt av meg selv og hele laget mitt, sier Åberg, ifølge Aftonbladet.
Viktor Hovland røk fredag ut av US Masters etter en 81-runde. Det var en forverring av karriereverste fra 80-runden i European Open i 2018. Oslo-gutten endte til slutt på åtte slag over par, to slag over cutgrensen.
(Eurosport/©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame