Presset er så til de grader på våre beste menn etter 0-3-tapet for Tyrkia i helgen. 3-0-seier mot miniputt Gibraltar var heller ikke av det helt overbevisende slaget, så man venter fortsatt på den ordentlig solide kampen fra den nye landslagssjefen Ståle Solbakken.
Montenegro er i så måte en kamp som definitivt MÅ vinnes, dersom man skal ha realistiske muligheter til å sikte seg inn mot førsteplassen i gruppa utover i kvaliken. Det er kun nummer én i hver gruppe som kvalifiserer seg direkte til VM i Qatar 2022. Nummer to i hver gruppe skal inn i play-off.
VM-kvalifisering
Festaften på Ullevaal: – Lenge siden jeg har hatt så mye gåsehud
11/10/2021 PÅ 20:42

Slik stiller Norge

(4-4-2): Rune Almenning Jarstein - Jonas Svensson, Stian Gregersen, Kristoffer Ajer, Birger Meling - Martin Ødegaard (k), Patrick Berg, Morten Thorsby, Mohamed Elyounoussi - Erling Braut Haaland, Alexander Sørloth
Nye i elleveren er Morten Thorsby inn på midten for Fredrik Midtsjø, mens Jonas Svensson tar plassen til Julian Ryerson på høyrebacken. Rune Almenning Jarstein ble byttet ut til pause mot Tyrkia etter å ha følt seg dårlig, men han er tilbake i buret til Norge.
Så får kampen vise om det blir en diamant på midten eller om formasjonen ligner en mer konservativ 4-4-2.
VM-kvalifisering
Større ansvar for Norges «veteraner»: – Jeg føler meg som en leder
08/10/2021 PÅ 11:34
VM-kvalifisering
Derfor må Norge vinne i Istanbul
08/10/2021 PÅ 08:25