Presset er så til de grader på våre beste menn etter 0-3-tapet for Tyrkia i helgen. 3-0-seier mot miniputt Gibraltar var heller ikke av det helt overbevisende slaget, så man venter fortsatt på den ordentlig solide kampen fra den nye landslagssjefen Ståle Solbakken.
Montenegro er i så måte en kamp som definitivt MÅ vinnes, dersom man skal ha realistiske muligheter til å sikte seg inn mot førsteplassen i gruppa utover i kvaliken. Det er kun nummer én i hver gruppe som kvalifiserer seg direkte til VM i Qatar 2022. Nummer to i hver gruppe skal inn i play-off.
UEFA Nations League
«Reservene» viste seg tilliten verdig: – En magisk følelse
12/06/2022 KLOKKEN 20:57

Slik stiller Norge

(4-4-2): Rune Almenning Jarstein - Jonas Svensson, Stian Gregersen, Kristoffer Ajer, Birger Meling - Martin Ødegaard (k), Patrick Berg, Morten Thorsby, Mohamed Elyounoussi - Erling Braut Haaland, Alexander Sørloth
Nye i elleveren er Morten Thorsby inn på midten for Fredrik Midtsjø, mens Jonas Svensson tar plassen til Julian Ryerson på høyrebacken. Rune Almenning Jarstein ble byttet ut til pause mot Tyrkia etter å ha følt seg dårlig, men han er tilbake i buret til Norge.
Så får kampen vise om det blir en diamant på midten eller om formasjonen ligner en mer konservativ 4-4-2.
UEFA Nations League
Vil jobbe med hodene før kampen mot «Söta Bror»: – Grøten er litt tyngre å tygge
10/06/2022 KLOKKEN 12:23
UEFA Nations League
Stopperkrise for Sverige før Norge-møte: Henter inn RBK-spiller
10/06/2022 KLOKKEN 07:53