Populære sporter
All sport
Vis alt

Meling humrer av Rekdals tips: – Jeg skal prøve

Stian Thelen

Oppdatert 09/10/2017 klokken 02:21 GMT+2

Birger Meling fikk tre gyldne muligheter til å sende Norge i ledelsen før pause. Etter kampen dro han på smilebåndet etter å ha hørt Kjetil Rekdals utsagn.

Birger Meling

Foto: Scanpix

ULLEVAAL STADION (Eurosport.no):
– Gå for kraft da, Birger. I møljen foran mål med alle spillerne kan alt skje, sa Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal.
Landslagets- og Rosenborg-back Birger Meling fikk tre gyldne muligheter til å sende Norge foran til pause. For tre ganger plukket han opp klareringene fra de nordirske forsvarerne etter corner i returrommet.

– Irriterer meg litt

Men backen klarte ikke å overliste Michael McGovern i Nord-Irlands mål med skuddforsøkene. Spesielt etter det siste forsøket suste ballen langt over tverrliggeren til gjestenes keeper.
Etter kampen ble Meling konfrontert med Rekdals tips etter de tre situasjonene. Det får RBK-backen til å humre.
– Det er ikke så mye kraft i de leggene her. Vi får se. Jeg skal prøve, sier Meling humørfyllt og smiler.
Spesielt den siste situasjonen ergrer ham. Da lå alt til rette for at han skulle hamre ballen og gi McGovern skikkelig trøbbel.
– Det irriterer meg litt. Den tredje får jeg en veldig god touch og legger ballen fint til rette. Jeg ser den i mål. Jeg kommer litt bakpå og den går for høyt, sier Meling til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:

– Den fikk en lei stuss

På de to andre situasjonene fikk han ballen på høyrefoten. Den første var svært nær å gå inn selv om det tilsynelatende så ut til at McGovern burde ha kontroll på den.
– Jeg vet ikke om det var min eller keeperens fortjeneste. Den fikk en lei stuss i hvert fall. Jeg skulle gjerne sett den gå inn, sier Meling.
Også Eurosports ekspertkommentator så ballen i mål.
– Den trodde jeg faktisk gikk inn. Jeg trodde ikke han fikk nok fingertupper på den, sa Rekdal.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame