Populære sporter
All sport
Vis alt

Landslagskapteinen kan ikke trene – vurderer operasjon

Stian Thelen

Oppdatert 04/10/2017 klokken 16:14 GMT+2

Stefan Johansen sliter med lysken og trener nesten ikke med Fulham. Nå kan det gå mot operasjon om klubben finner et riktig tidspunkt.

Stefan Johansen

Foto: Scanpix

SERRAVALLE (Eurosport.no):
Stefan Johansen sliter med en skade i lysken og vandret rundt med en ispose på onsdagens trening i San Marino. Dette er samme skaden som satte ham ut av spill mot Tyskland tidligere i VM-kvalifiseringen.
Skaden fikk han to uker før forrige landslagssamling og etter landskampen mot Aserbajdsjan fikk han en reaksjon.

«9 000 kamper» i Championship

Midtbanespilleren sier at han og Fulham har kontroll på skaden, men på grunn av smerter som plager han kan han nesten ikke trene. Likevel hindrer det ham ikke å spille.
– Skaden blir ikke verre av å trene eller å spille. Det er bare smerte og når de blir for store sier det bare stopp. Fulham har kontroll på om vi skal operere etter hvert eller om vi klarer å få det bort, sier Johansen til Eurosport.no.
– Hvis du opereres, hvor lenge er du ute da?
– Det er bare en liten operasjon slik at det er ikke mer enn to til tre uker.
– Hvorfor gjør dere ikke bare det da?
– Det er fordi det er «9 000 kamper» i Championship. I tillegg har du landslaget. Det er vanskelig å finne tid til den og når det skulle passet, men for øyeblikket klarer jeg å holde det under kontroll. Det er ikke snakk om noen operasjon ennå.

– Han kan spille. Om vi vil

På onsdagens trening før San Marino-kampen ble Markus Henriksen og Sander Berge drillet på Norges midtbane. Landslagssjef Lars Lagerbäck er klar på at Johansen kan spille tross skaden, men hinter samtidig til at det kan være aktuelt å hvile spilleren.
– Han har et problem. Det er smerter, men det er ingenting som vil hindre ham i å spille. Det er at han skal ta bort smertene og lindre det så mye som mulig etter fysisk aktivitet, sier landslagssjefen.
– Han kan spille. Om vi vil, presiserte Lagerbäck.
Johansen vil ikke spekulere i om han blir å finne på banen mot San Marino i morgen, men avslører at Fulham og landslaget har snakket sammen om skaden.
– Vi får se på laget i morgen. Vi har pratet om det allerede, sier Johansen til Eurosport.no.
– Du har kanskje lyst til å møte noen av nordirene på søndag?
– Jeg har en lagkamerat (Oliver Norwood journ. merk.) som har pratet mye. Vi får se hva som skjer. De gleder seg til å komme til Norge. De hadde grei kontroll på oss sist slik at de tror det skal bli det samme nå.
Eurosport.no har vært i kontakt med Fulham, men klubben kunne ikke gi en kommentar angående skaden onsdag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame