Lillestrøm - Rosenborg 0-1
– Det er ikke noen fantastisk fotballkamp. Det sitter ikke helt og vi er nødt til å heve oss i andre omgang, sa Rosenborgs Even Hovland.
Det var ikke noen stor første omgang på Åråsen, men etter pause bestemte en viss danske seg for å vise seg frem og skape et nydelig øyeblikk. Syv minutter etter pause headet Erik Botheim ballen ned til Nicklas Bendtner. Spissen stormet fremover med ballen og slo en sylfrekk tunnel på Marius Amundsen, før han la ballen ved lengste stolpe og i mål.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Saken fortsetter under videoen:

Bendtner: – Et godt mål

En klassescoring av dansken som rundlurte LSK-forsvaret og gjorde akkurat slik han ville. Selv trivdes han godt i tierrollen og hadde egentlig en helt annen plan bak målet.
– Jeg tar ballen og vil egentlig spille vegg med Botheim, men så ser jeg at det ikke går og prøver bare slå den gjennom beina på LSK-spilleren og lykkes. Det var en fin avslutning og et godt mål, sier Bendtner til Eurosport.
– Nydelig mål av Nicklas, sier Søderlund til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

– Det er bare han som gjør det

Også Eurosports fotballekspert lot seg imponere av dansken.
– Alt har ikke stemt for Bendtner i denne kampen, men det er bare han som lager et slikt mål. Det er magisk hvordan han får rotet med seg ballen. Det er ikke flaks. Avslutningen er klasse, sa Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal.
– Den avslutningen i lengste hjørne er høy klasse. Det er bare å ta av seg hatten for den der, fortsatte Rekdal.
Lillestrøm klarte ikke å svare etter scoringen. Kristoffer Ødemarksbakken og Simen Rafn testet Arild Østbø med hvert sitt skudd i andre omgang, men keeperen fikk avverget.
Dermed kunne Rosenborg igjen heve trofeet. Ifjor ble Brann beseiret i finalen. I år valgte Kåre Ingebrigtsen å stille et ungt lag og matchet flere av klubbens lovende talenter.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18