Populære sporter
All sport
Vis alt

Bendtner nektet å svare på neglelakkspørsmål

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 27/04/2018 klokken 20:53 GMT+2

Etter Mesterfinalen fikk Niklas Bendner spørsmål om hvorfor han har startet å bruke neglelakk. Det var dansken lite interessert i å snakke om.

bendtner

Foto: Scanpix

  • Se kampen mellom Strømsgodset og Rosenborg fra 20.00 søndag på Eurosport Player og Eurosport Norge!
– Om du vil se på fingrene mine? Det kan du nok svaret på allerede, sa Nicklas Bendtner ifølge den danske avisen BT etter torsdagens Mesterfinale.
Etter å ha sikret seieren for Rosenborg ved å score vinnermålet mot Lillestrøm torsdag måtte Bendtner svare på noen spesielle spørsmål i intervjusonen etter kampen.
Et av disse var hvorfor han har begynt å bruke neglelakk. Under kampen kan man på TV-bildene se at han har på svart neglelakk, i tillegg har dansken lagt ut bilde på sin egen instagramprofil.
Med hendene i lommen viste han tydelig at han ikke ønsket å svare på spørsmålene, skriver BT. På spørsmål om hvorfor han ikke ville snakke om temaet svarte han følgene:
– Fordi jeg gjør som det passer meg.
Bendtner viser at formen er på vei før han blir med Åge Hareide og det danske landslaget til Russland og Fotball-VM i sommer.
Etter torsdagens kamp uttalte han til Eurosport at han trives i tierrollen på laget og at han egentlig hadde en helt annen plan bak vinnermålet.
– Jeg tar ballen og vil egentlig spille vegg med Botheim, men så ser jeg at det ikke går og prøver bare slå den gjennom beina på LSK-spilleren og lykkes. Det var en fin avslutning og et godt mål, sa Bendtner.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame