Populære sporter
All sport
Vis alt

King håper å rekke landskamper – Sørloth vraket

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 06/11/2018 klokken 13:47 GMT+1

Joshua King har slitt med en ankelskade, men er med i landslagstroppen til nasjonsligakampene mot Slovenia og Kypros.

Joshua King

Foto: Scanpix

Bournemouth-proffen var en av fire spisser i troppen som landslagssjef Lars Lagerbäck presenterte på Ullevaal stadion tirsdag.
King har stått over de siste tre kampene for klubblaget, men kjemper for å kunne spille borte mot Newcastle i helgen. Landskampene kommer først seks og ni dager senere.
– Det er et lite spørsmålstegn ved Josh. Jeg har vært i kontakt med ham, og han håper og tror selv at han kommer i gang denne uken. Så får vi se hvordan det utvikler seg, sa Lagerbäck.
Han har tatt ut Ola Kamara i troppen til de viktige nasjonsligakampene. Alexander Sørloth er vraket siden forrige uttak.
– Alex har hatt det litt tøft i klubblaget. Ola har gjort det bra, og dessuten ønsker vi en spiss som er litt lik Josh. At det er et lite spørsmålstegn rundt ham, er en ekstra grunn til å velge Ola, mente Lagerbäck.
Norge topper gruppe 3 i nasjonsligaens divisjon C på målforskjell foran Bulgaria. Kampene mot Slovenia 16. november og Kypros tre dager senere blir derfor særdeles viktige. Begge kampene spilles på bortebane.
Her er hele troppen:
Keeper: Rune Jarstein, Sten Grytebust og Ørjan Håskjold Nyland.
Forsvar: Haitam Aleesami, Omar Elabdellaoui, Kristoffer Vassbakk Ajer, Birger Meling, Håvard Nordtveit, Tore Reginiussen, Sigurd Rosted og Jonas Svensson.
Midtbane: Sander Berge, Stefan Johansen, Ole Selnæs, Martin Linnes, Mohamed Elyounouissi, Iver Fossum, Martin Ødegaard og Markus Henriksen.
Angrep: Joshua King, Bjørn Maars Johnsen, Tarik Elyounoussi og Ola Kamara.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame