Gulbrandsen ut med skade da Roma knuste Basaksehir

Publisert 28/11/2019 klokken 21:55 GMT+1

Fredrik Gulbrandsen måtte forlate banen etter 16 minutter da hans Basaksehir tapte 0-3 hjemme mot Roma i gruppespillet i europaligaen torsdag.

Fredrik Gulbrandsen, Basaksehir

Det ble lite spilletid for nordmannen torsdag. Allerede før ti minutter var spilt ble Gulbrandsen liggende nede på hjemmebanen i Istanbul. Etter 16 minutter ble han byttet ut.
Gulbrandsens lagkamerater fikk slite mot Roma utover i oppgjøret. Jordan Veretout, Justin Kluivert og Edin Dzeko scoret hvert sitt mål da italienerne sikret en viktig borteseier. Alle målene kom i førsteomgangens siste 15 kvarter. Lorenzo Pellegrini bidro også sterkt for italienerne. Han hadde målgivende pasning på to av scoringene.
Med tapet faller tyrkerne ned på tredjeplass i gruppen. De har sju poeng, ett mindre enn både Roma og Borussia Mönchengladbach på plassene foran.
Basaksehir får en vanskelig oppgave når de reiser til Tyskland for å møte Mönchengladbach i siste runde av gruppespillet.