Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang nå!
Magnus Stamnestrø forlater Ranheim til fordel for Klaksvik på Færøyene. Det skal dreie seg om et lån for 27-åringen, og han forklarer overgangen med at han trenger en forandring.
– Nå har jeg vært skada i tre år, så det jeg trenger nå er litt selvtillit og lyst igjen. Når tilbudet om et låneopphold dukket opp så passet det veldig bra, sier Stamnestrø
Eliteserien
Disse Eliteserie-trenerne tjente mest i fjor – én skiller seg klart ut
6 TIMER SIDEN
Klaksvik leder serien på Færøyene, og historisk sett er det en av de største klubbene på øya, med 17 seriemesterskap. Stamnestrø forteller at han trigges av eventyret.
– Det er kult å oppleve noe nytt, jeg ble fristet av eventyret i det hele, og det blir fint å kunne spille seg i form her, sier den tidligere Ranheim-, Rosenborg-, Sogndal-, og Molde-spilleren.
Saken fortsetter under videoen
27-åringen erkjenner at han ikke har full kontroll på fotballen på Færøyene, men at han har benyttet seg av gode hjelpere for å ta det neste veivalget.
– Jeg har pratet mye med Simen Sandmæl som spiller i klubben jeg skal til. Han trives kjempegodt, så det gjorde valget litt enklere. Jeg tror det er ganske store forskjeller både i kultur og nivået på fotballen. Slik jeg har forstått det er de seks øveste lagene ganske bra.
På spørsmål om han ser for seg noen framtid på øya sier 27-åringen følgende:
– Hehe, det er nok kun midlertidig. Jeg skal ha noen fryktelig bra måneder her for at jeg skal bosette meg på Færøyene, men man vet jo aldri, sier Stamnestrø.
Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang nå!
VM
Flere lag bøtelagt av FIFA under VM
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Rosenborg henter finsk midtbanetalent
8 TIMER SIDEN