Karrieren har ikke gått helt etter planen for nå 30-år gamle Abdisalam Ibrahim. I 2007 ble midtbanespilleren hentet til Manchester City sitt akademi. Ibrahim var tilknyttet Premier League-klubben i syv år, hvor han i perioden var lånt ut til Strømsgodset, Scunthorpe og fikk kamper i Eredvise for NEC. Siden den gang har Ibrahim spilt for åtte klubber, blant andre Vålerenga og Viking her i Norge, Olympiakos i Hellas og sist i Serie C for Bisceglie.
Onsdag ble det klart at Ibrahim er klar for Ull/Kisa som i fjor høst rykket ned til PostNord-ligaen.
– Ull/Kisa er et riktig steg for meg nå. Jeg har slitt litt med skader i noen år, men nå er målet å kickstarte karrieren igjen her, sier Abdisalam Ibrahim til Ull/Kisas egen hjemmeside etter at han hadde signert en avtale ut året.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
EN TIME SIDEN
Ibrahim har trent med Jessheim-klubben siden slutten av januar, og signerte avtalen like etter at klubben kom hjem fra en treningsleir i Tyrkia.
– Nå kjennes ting veldig bra. Jeg har holdt meg skadefri og fått vært med på alle øktene. Det er et veldig bra miljø her, hvor gutta har tatt meg godt imot. Jeg føler jeg allerede har vært her i mange år, sier Ibrahim.
Ibrahim fikk 25 kamper for Viking etterfulgt av 33 kamper for Vålerenga før han forlot norsk fotball etter 2018-sesongen. Siden den gang har 30-åringen spilt for Pafos på Kypros, hovedstadsklubben Riga i Latvia og italienske Bisceglia.

Premier League-debut mot Liverpool

Etter nesten tre år i Manchester City fikk Abdisalam Ibrahim flere sjanser på a-laget i 2010. Først debuterte Ibrahim fra start i FA Cupen mot Scunthorpe, før han ble tatt med på benken i semifinalen i Ligacupen mot Manchester United. I februar samme år fikk Ibrahim debuten sin i Premier League mot Liverpool hvor han kom inn fra benken. Det året signerte Ibrahim en kontrakt ut 2014, men kampen mot West Bromwich i Ligacupen samme år ble Ibrahim sin siste opptreden i lyseblått.
Ibrahim har både vunnet seriesølv og seriegull med Strømsgodset. Da på lån fra Manchester City.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Debut-scoring sikret Sogndal-seier
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
EN TIME SIDEN