Publisert 01/03/2023 klokken 08:25 GMT+1

Roma og Ola Solbakken røk på et overraskende 1-2-tap borte mot Cremonese i den italienske toppdivisjonen tirsdag.

Ola Solbakken og Jose Mourinho.

Cremonese hadde før tirsdagens oppgjør ikke vunnet én eneste kamp i serien denne sesongen og kunne til slutt juble for tre uhyre viktige poeng i bunnstriden i Serie A.
For Roma ble det derimot et tungt poengtap i kampen om mesterligaplassene i Serie A. Klubben er dermed poenget bak byrival Lazio og innehar femteplassen på tabellen.
Roma-trener José Mourinho ble utvist i starten av andre omgang og måtte se resten av det pinlige tapet fra tribunen. Dette er tredje gang treneren ser det røde kortet denne sesongen.
Solbakken, som ble matchvinner mot Verona forrige helg, ble byttet inn i det 63. minutt, men greide ikke å gjøre seg gjeldende i oppgjøret.
Hjemmelaget tok føringen ved Frank Tsadjout etter 17 minutters spill, før Leonardo Spinazzola utlignet 71 minutter inn i oppgjøret. Seier sikret likevel Daniel Ciofani da han scoret på straffe i det 83. minutt.
Roma møter Juventus i neste seriekamp søndag.
I tirsdagens kveldskamp gikk Juventus seirende ut av lokalderbyet mot Torino. Torino tok ledelsen både en og to ganger, før Gleison Bremer sendte «Den gamle dame» i føringen 20 minutter før full tid. Ti minutter senere fastsatte Adrien Rabiot sluttresultatet til 4-2.
Paul Pogba var tilbake på banen igjen i oppgjøret etter skademarerittet. Franskmannen hadde ikke spilt for Juventus etter overgangen fra Manchester United i sommer.