Den svenske avisen Aftonbladet skriver tirsdag at Marcus Antonsson ser ut til å forlate Malmö innen kort tid. Den svenske spissen har slitt med spilletid siden cupfinaletapet mot IFK Göteborg 30. juli, og har overfor svenske medier uttrykt seg om en krevende tid i den sørsvenske klubben.
– Jeg var definitivt ikke god i cupfinalen, men at det skulle føre til at jeg ikke fikk sjansen igjen, synes jeg er rart. En spiller av mitt kaliber kan ikke sitte på tribunen og stirre hele tiden. Selvfølgelig må jeg spille, jeg er 29 år og vil gå inn og være i mine beste år, sa Antonsson til Aftonbladet i september.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
EN TIME SIDEN
Nå kan neste stoppested være Norge og Eliteserien. Aftonbladet skriver at Jan Jönsson og Stabæk skal være interessert i spissen, mens Nidaros melder at også Rosenborg er med i kampen om svensken.
Den svenske avisen har fått oppgitt fra flere hold at en låneavtale til Stabæk er høyaktuelt for Antonsson. Samtidig kan det være naturlig å tenke at Rosenborg ønsker å erstatte Torgeir Børven, som nå ser ut til å forlate Trondheim til fordel for tyrkiske Ankaragücü.
Eurosport har prøvd å komme i kontakt med både sportssjef i Rosenborg Mikael Dorsin, samt sportssjef i Stabæk Torgeir Bjarmann, uten å lykkes.
Marcus Antonsson står med 26 nettkjenninger på 84 kamper for Malmö. Tidligere har svensken spilt på klubber som Halmstad og Kalmar i hjemlandet, samt Leeds og Blackburn i England.
Eliteserien
Bakke om Åsen-kontrakt: – Lettere å bygge rundt en slik brikke
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
17 TIMER SIDEN