ULLEVAAL STADION (Eurosport.no):
– Det er et bra spørsmål. Dette må du nesten spørre LA Galaxy om, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til Eurosport.no.
UEFA Nations League
«Reservene» viste seg tilliten verdig: – En magisk følelse
12/06/2022 KLOKKEN 20:57
For det den norske landslagssjefen lurer på er om Zlatan Ibrahimovic' utvisning mandag kveld kan skape krøll for Lars Lagerbäck. Norge møter Island borte og Panama hjemme i begynnelsen av juni og tirsdag tok landslagssjefen ut Ola Kamara i troppen til de to kampene.

– Jeg har ingen anelse

Om Zlatan blir utestengt og går glipp av flere kamper som følge av utvisningen, kan det bety at LA Galaxy ikke vil slippe Ola Kamara til det norske landslaget, noe de er i sin fulle rett til å gjøre ettersom kampene ikke går på internasjonale datoer. Til eksempel har foreløpig ikke New York City gitt tilatelse til å slippe Jo Inge Berget til landslaget. Likevel håper landslaget at City går med på et kompromiss, og har derfor tatt ut Berget i troppen uansett.
Galaxy har en viktig bortekamp mot Portland Timbers samme dag som Norge møter Island i Reykjavik.
– Jeg vet ikke om dette endrer beslutningen. Det får vi se på, men vi har en avtale på at han skal komme etter kampen den 31. mai. Vi får se om den holder. Jeg har ingen anelse, forteller Lagerbäck.
– Har dere en frist?
– Nei, klubben kan bestemme dette slik de vil. Ettersom det ikke er internasjonal dato har klubben mulighet til å si nei.
Se video av slaget. Saken fortsetter under videoen:

– Han er litt bedre sentralt

Svensken skulle gjerne ha tatt en nærmere titt på Kamara. Spissen scoret hat trick sist mot Australia i mars og har fire mål på de fire siste kampene for Galaxy. Lagerbäck har blandede følelser etter å ha sett de siste Galaxy-kampene.
– Laget har slitt og har ikke prestert bra som lag. Jeg har sett flere kamper og det jeg synes er bra med Ola er at han viser ambisjoner og en bra holdning. Han jobber hardt for laget. Nå har han havnet mer i en kantrolle i en 4-3-3 og det synes jeg han har gjort veldig lojalt for laget. Det synes jeg er det viktigste.
– Jeg synes han er litt bedre sentralt, fremfor alt i et system med to spisser. Men her har trenerne ulike filosofier og det er bare å respektere Galaxy. De skal ta ut det de synes er det beste laget, fortsetter Lagerbäck.
UEFA Nations League
Vil jobbe med hodene før kampen mot «Söta Bror»: – Grøten er litt tyngre å tygge
10/06/2022 KLOKKEN 12:23
UEFA Nations League
Stopperkrise for Sverige før Norge-møte: Henter inn RBK-spiller
10/06/2022 KLOKKEN 07:53