Populære sporter
All sport
Vis alt

Ødegaard vil overbevise Lagerbäck på klubblaget

Eurosport
AvEurosport

Publisert 26/03/2018 klokken 22:14 GMT+2

Martin Ødegaard fikk tillit fra start mot Albania, og fikk vist glimt av finesse i 1-0-seieren. Unggutten vil befeste landslagsplassen på klubblaget.

Martin Ødegaard

Foto: Scanpix

Lars Lagerbäck plasserte Martin Ødegaard i startelleveren mot Albania etter å ha satt unggutten på benken mot Australia i Oslo. Ødegaard frykter ikke at plassen i landslagstroppen skal ryke på grunn av hans spilletid denne samlingen.
– Det tror jeg er basert på prestasjonen i klubb. Det handler om å prestere i klubb og håpe at det hjelper, sa Ødegaard etter 1-0-seieren mot Albania.
– Men det hjelper på å få muligheten i dag også, la han til.
Heerenveen-spilleren spilte høyrekant og viste at han også har defensive fibre i kroppen med flere sterke ballerobringer.
– Jeg prøver å gjøre det hver kamp jeg spiller. Jeg prøver å gjøre den beste jobben uansett, og komme inn i situasjoner og vinne ballen. Da får du ballen mer selv også. Det hjelper det, forklarte Ødegaard, som sammen med angrepsrekka skapte flere farlige sjanser.
Han mener spissparet Tarik Elyounossi og Bjørn Maars Johnsen leverte en spesielt god kamp mot Albania.
– Jeg synes spissene våre var gode. Bjørn (Maars Johnsen) er bra og vinner oppspill og fighter. Vi flytter ballen bra og kjemper. Det hjelper godt på, men det er enda flere situasjoner hvor vi kan ha mer råskap, oppsummerte den Real Madrid utleide 19-åringen.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame