Det er den engelske avisen Birmingham Mail som melder at Johansen blir værende i Fulham. Det skal fremgå av uttalelser London-klubbens eier Shahid Khan kom med i programmet til søndagens serieavslutning mot Newcastle.
Premier League
Maktdemonstrasjon sikret Manchester City ligagullet for andre år på rad
12/05/2019 KLOKKEN 15:57
Der henviser Khan til at midtbanespiller Tom Cairney nylig forlenget sin avtale med klubben, og fortsetter:
– Blant Toms lagkamerater som også vil returnere til spillerstallen i 2019/20 er Denis Odoi, Floyd Ayité, Neeskens Kebano og Stefan Johansen, som vi har utløst opsjonen til».
Saken fortsetter under videoen
Stefan Johansen signerte i 2016 en treårskontrakt med Fulham. Den utløper i sommer, men London-klubben synes nå å ha utløst en opsjon om å forlenge avtalen med ett år.
Den norske landslagskapteinen har siden i januar vært utlånt til West Bromwich. Ifølge Birmingham Mail skal Johansen ha vært åpen for å forlate Fulham permanent i sommer, men slik blir det etter alle solemerker ikke.
Fulham rykket ned fra Premier League denne sesongen, og blir å finne i mesterskapsserien til høsten. Da starter kampen for et comeback på øverste nivå i engelsk fotball.
Stefan Johansen var sentral da Fulham sikret opprykket til Premier League for ett år siden.
Fulham ansatte nylig Scott Parker som klubbens nye permanente manager. Den tidligere midtbanespilleren har hatt jobben på midlertidig basis den siste tiden.
  • Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
(©NTB)
Premier League
Kings Bournemouth reddet poeng i målshow
27/04/2019 KLOKKEN 16:55
Premier League
Forsvarskluss hos Kings Bournemouth sikret viktig Burnley-seier
06/04/2019 KLOKKEN 16:25