Onsdag takket Belsvik for seg i 2. divisjonsklubben Fram Larvik etter fire og et halvt år som hovedtrener. Tre dager senere ble den tidligere fotballspilleren presentert som ny daglig leder i LHK.
– Klubben er topp i Norge og i europeisk klasse. Det har jeg savnet litt. Larvik HK er en proff klubb med høy kompetanse og det tiltaler meg veldig, sier Belsvik til Østlands-Posten.
Han mener det ikke er noe problem å bytte fra fotball til håndball.
Eliteserien
De absurde scenene går verden rundt: «Vad händer i vårt grannland?»
3 TIMER SIDEN
Den siste perioden i Fram var vært svært tøff for Belsvik. Bortekampen mot Nybergsund i 2. divisjon ble avbrutt etter bare 21 minutter da klubben ikke hadde nok spillere til å fullføre oppgjøret. Økonomien gjorde at Fram Larvik ikke hadde penger til å hente nye spillere.
Belsvik møter også på utfordringer sin nye jobb. LHK har slitt tungt økonomisk og mistet en rekke profiler de siste årene. 50-åringen uttalte overfor Østlands-Posten at han hadde flere fotballtilbud, men at han og familien ønsket å bli i Larvik.
Den tidligere storscoreren begynner i sin nye jobb 1. august. Han tar over etter Bjørn Bjune, som ga seg i Larvik 1. juli.
(©NTB)
Eliteserien
Poserte på bilde etter sjokk-hendelsen: – David er utrolig lei seg
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Molde sendte Brann nærmere stupet
5 TIMER SIDEN