• Se KFUM-Sogndal i kvalifisering til Eliteserien onsdag 18.00 på discovery+!
Det bekrefter klubben på sine nettsider mandag.
Sundli kom til Ull/Kisa før 2018-sesongen, men har de siste månedene grublet på om han skulle fortsette fotballkarrieren eller ikke. Nå har 31-åringen landet på å gi seg etter 113 kamper for klubben.
OBOS-ligaen
Bekreftet: Wormgoor vender tilbake til Norge: – Han er nok lei av meg allerede
21 TIMER SIDEN
– Jeg har tatt en avgjørelse på at det ble min siste sesong i år. Det er utrolig trist for min egen del å ikke være her lenger og ikke få være en del av garderoben og en så fantastisk klubb. Det har vært mine soleklart beste år i livet her i Ull/Kisa, og her på Jessheim. En stor takk til alle som jeg har fått møte i og rundt klubben, sier Sundli til klubben.
Lørdag ble det klart at Ull/Kisa rykket ned fra OBOS-ligaen, til tross for seier hjemme mot Sogndal.
Sundli har tenkt på avgjørelsen siden i sommer, etter å ha merket et større savn overfor familien.
– Det har egentlig bygd seg litt opp siden i sommer. Når man får sånne tanker i hodet merker man at det kanskje er på tide å gi seg. Det er trist, men det føles som riktig tidspunkt, sier Sundli, som påpeker at nedrykket ikke er årsaken til at det nå blir fotballstopp.
Sett denne?

Ekstreme kontraster i intense sluttminutter: Her ser de nedrykket skje på TV

– Det er ekstra bittert at det ender som det ender her, men det har ikke noe å si med tanke på om jeg gir meg eller ikke, sier Sundli.
Midtstopperen har tidligere vært innom Odd, Mjøndalen og Sarpsborg, samt et lite opphold i Sverige. Nå er han ferdig som fotballspiller, men tror de gulkledde fra Ull/Kisa reiser seg fort.
– Det er et OBOS-lag og et lag jeg tror kommer til å valse over all motstand i PostNord-ligaen.

Flere spillere ferdige

Også veteran Christian Aas annonserte tidligere i høst at han gir seg som fotballspiller, og spilte sin siste kamp mot Sogndal.
Klubben takker i tillegg flere spillere for innsatsen mandag: Edin Øy er ferdig i Ull/Kisa, mens Thomas Hallstensen, Juba Moula og Ole Sæter takker for seg på Jessheim etter endte utlån.
Sett denne?

Helt knust etter dramatisk nedrykk: – Vi skal rett opp igjen!

OBOS-ligaen
Bøttet inn mål i PostNord-ligaen – nå er han klar for OBOS-klubb
I GÅR PÅ 16:30
OBOS-ligaen
Full oversikt: Disse lagene åpner mot hverandre i OBOS-ligaen
14/01/2022 PÅ 10:00