– Han har trent med oss, men i utgangspunktet blir han i Rosenborg.
Det er dommen fra Raufoss-trener Christian Johnsen.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
10 TIMER SIDEN
Ceide var i forrige uke på prøvespill hos OBOS-klubben og var aktuell for utlån.
– Han er en kjempespennende spiller og har flotte kvaliteter, men sånn som det er nå, så ser vi kanskje etter en som per dags dato har litt mer erfaring, sier Johnsen til Eurosport.no.
Eursoport.no har ikke lyktes med å få en kommentar fra Ceide, men midtstopperen sa følgende til Oppland Arbeiderblad i forrige uke:
– Jeg skal trene her denne uka. Hvis jeg gjør det bra og klubbene blir enige, går jeg gjerne på utlån hit, sa unggutten.
Nylig var Ceide på prøvespill i Aalesund, men heller ikke der ble man enige om noen kontrakt. I september 2020 signerte han en kontrakt ut 2022-sesongen.
Tvillingbroren Emil spiller også for Rosenborg, men har fått mer tillit.

Dropper KBK-spiller

Tidligere har OA skrevet om at Kristiansunds Cavin Diagne kan være aktuell, blant annet etter å ha imponert for Raufoss i treningskampen mot Stabæk, men heller ikke han blir å se på Nammo Stadion.
– Han er i Kristiansund, så han fortsetter vel der også. Det går nok litt på hva slags type vi kanskje ser vi trenger slik troppen vår ser ut nå, sier Johnsen.
Det betyr ikke at man har lukket porten på Raufoss. Johnsen åpner for at tre spillere kan komme til å signere før overgangsvinduet stenger.
– Vi er vel oppe på 19 mann i troppen. Vi har tatt opp noen juniorer. Vi skal opp på 22, tror jeg, så vi skal ha inn noen flere. Det jobber vi litt med, sier han.
Klubben har slitt med langtidsskader på Émile Dadjo (akillessenen) og Gard Simenstad (lysken).
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Syvmålsthriller mellom Åsane og Fredrikstad
10 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Nytt tap for tabelljumbo Grorud
10 TIMER SIDEN