Nordmannen har vært het siden overgangen til USA og har scoret 11 mål på 15 kamper for Los Angeles-laget, som spiller sin første sesong i MLS.
Klubben er den femte i historien som klarer å ta seg til sluttspillet på første forsøk.
MLS
Diomande ble helten i følelsesladd comeback
25/10/2019 KLOKKEN 07:02
– Dette er en fantastisk lagprestasjon. Vi scorer tre mål, holder nullen på bortebane og sikrer playoff. Jeg er veldig glad på vegne av klubben og lagkameratene mine, sa Diomande i et TV-intervju etter kampen.

Dio-dobbel

Det var Walker Zimmerman som sendte gjestene i ledelsen da han stanget ballen i mål fra en corner etter et kvarters spill.
Noen minutter før pause ble Diomande lekkert frispilt av Lee Ngyuen, og nordmannen hamret ballen i mål til 2-0-ledelse.
3-0-målet var ikke helt ulikt. Diomande kom alene med Rapids-keeper Tim Howard og vippet ballen via sisteskansen og i mål. En solid opptur for den norske spissen, som har slitt med skader den siste tiden.
– Det føles godt å være tilbake i laget og score mål, fastslo Diomande, som ble byttet ut snaut 20 minutter før slutt i lørdagens kamp.
LAFC er et av tre lag som har sikret sluttspillplass fra MLS' vestre avdeling. Fullt så trygg er ikke situasjonen for byrival LA Galaxy, som ligger på 7.-plass i avdelingen etter 1-1 borte mot Sporting Kansas City lørdag.
(©NTB)
Se høydepunktene her:
MLS
Diomande ble dagens mann med to scoringer
13/07/2019 KLOKKEN 11:00
MLS
Mener Salah ikke fortjente å vinne pris
28/09/2018 KLOKKEN 07:48