Ustoppelige Kamara – nordmannen fortsetter å herje med MLS-forsvarerne

Oppdatert 17/09/2017 klokken 11:47 GMT+2

Ola Kamara bøtter inn mål i MLS-fotballen. Lørdag scoret han i fjerde kamp på rad da Columbus Crew spilte 2-2 borte mot Vancouver Whitecaps.

Risultati immagini per ola kamara

Nordmannen sto bak gjestenes 1-1-scoring etter 19 minutters spill. Han flikket inn utligningen etter å ha fått servert et innlegg fra venstre.
Kekuta Manneh tok Columbus Crew opp i 2-1 etter litt over en time, men seieren glapp da Tony Tchani på overtid gjorde 2-2 og berget uavgjort for det canadiske hjemmelaget. Fredy Montero var mannen som tok Vancouver Whitecaps i føringen noen få minutter før Kamaras scoring.
Man kan trygt si at Kamara er i form om dagen. 27-åringen står med 16 mål på 30 kamper i årets MLS-sesong. Han har scoret i seks av Columbus-lagets åtte siste oppgjør.
Kamara og co. ligger på fjerdeplass i sin avdeling (øst) i Major League Soccer.
Eirik Holmen Johansen satt som vanlig på New York City-benken under lørdagens 1-1-møte med Colorado Rapids.
Det ble for øvrig satt tilskuerrekord i MLS lørdag. Hele 70.425 møtte opp for å se Atlanta Uniteds 3-3-kamp hjemme mot Orlando City.