Kamara scoret to for Columbus Crew

Oppdatert 30/07/2017 klokken 12:45 GMT+2

Ola Kamara fortsetter å bøtte inn mål i MLS.

Kamara

Ola Kamara gjorde begge målene for Columbus Crew i 2-2-kampen borte mot Real Salt Lake i MLS-fotballen. Nordmannen har kommet opp i tosifret antall ligamål.
27-åringen tok gjestene i føringen da han hamret ballen i nettaket etter 15 minutter. Stillingen holdt seg helt til Joao Plata utlignet fra straffemerket fem minutter ut i annen omgang.
Kort tid senere kontret Real Salt Lake inn 2-1. Fra høyre sendte Jefferson Savarino ballen i lengste hjørne.
Etter at begge lag hadde hvert sitt treff i aluminiumen, kunne Kamara enkelt gjøre 2-2 på en ball som akkurat hadde vært i tverrliggeren.
Nordmannen står med elleve scoringer i MLS hittil denne sesongen.