Det skriver Strømsgodset på sine nettsider mandag.
– Det er spesielt, det er jo det. Jeg har drevet med dette i 16 år, og brukt halve livet mitt på det, så det føles rart, men også riktig, sier Jonathan Parr i en uttalelse.
Han takker for seg etter nærmere seks år og 128 kamper for Drammens-klubben.Det er etterhvert den alvorlige kneskaden han pådro seg i 2020 som har gjort at Parr har slitt med å trene jevnt og godt på et høyt nivå. Han var inne på tanken om å gi seg allerede før fjoråret, men bestemte seg da for å ta ett år til. Men nå er det slutt.
Fotball
Myhre og Castro herjet da FFK ble ydmyket i cupen
13 TIMER SIDEN
– Godset er jo den klubben jeg har spilt lengst i gjennom min karriere. Jeg har blitt veldig glad i klubben, og kommer helt klart til å følge med videre og heie på gutta. Jeg må bare takke alle for seks fine år, og for de jeg har blitt kjent med i og rundt klubben, fortsetter Parr.

Siviløkonom

Men det blir ikke noe slaraffenliv for Parr selv om fotballskoene legges bort. Han er nylig utdannet siviløkonom og går inn i en stilling som vekstsjef i det Askeladden-startede firmaet Rebil. Han begynte å jobbe deltid allerede i fjor høst.
Strømsgodset takker den erfarne backen for lang og tro tjeneste. Parr har etter at han slo gjennom i Alesund også hatt opphold i Crystal Palace og Ipswich.
– Jonathan Parr legger en stor karriere bak seg, med spill i Premier League, det norske landslaget og mange kamper for Godset. De siste årene har han hatt en skade som har sørget for at det ikke har vært mulig å trene på det nivået han ønsker, og vi har stor forståelse og respekt for valget han nå har tatt. Vi ønsker å takke han for innsatsen i Strømsgodset, sier leder for sport- og spillerlogistikk Jostein Flo.
Sett denne?

Knalltøff start for Rekdal: Slik spilles de første Eliteserie-rundene

Fotball
Sykdomsplagede RBK komfortabelt videre i cupen
14 TIMER SIDEN
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
19 TIMER SIDEN