Midtstopperen kolliderte med lagkamerat Jozo Simunovic etter rundt 60 minutters spill. Han begynte å blø fra hodet. Med en stor bandasje rundt hodet spilte unggutten videre i det som til slutt ble en knepen borteseier for Celtic.
– Kristoffer Ajer ligger nede og blir lappet sammen ettersom blodet renner fra hodet etter en stygg kollisjon med Jozo Simunovic, står det i BBCs kampreferat.
Privatkamper
Ajer kan løse Lagerbäcks stopperfloke
13/03/2018 PÅ 17:13
Tidligere i kampen hadde Moussa Dembélé gitt Ajers lag ledelsen etter 37 minutter. Oppgaven med å beholde ledelsen ble vanskeligere da tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig fikk rødt kort etter 75 minutter, men Kieran Tierney punkterte kampen med sin 2-0-scoring etter 83 minutter.
Resultatet gjør at Celtic har 64 poeng på toppen av tabellen, mens Aberdeen ligger på tredjeplass med 52 poeng.
Ajer har etablert seg som en viktig brikke i Celtic-laget, og mye tyder på at han blir innkalt i den norske A-landslagstroppen til kampene mot Australia og Albania i mars.
Landslagstrener Lars Lagerbäck sa dette til NTB etter å ha sett Ajer i to kamper i romjula:
– Presterer han som han har gjort i de to kampene så er han definitivt aktuell. Alderen har ingen betydning. Så lenge han presterer bra betyr det ingen ting hvilket år han er født.
(©NTB)
UEFA Europa League
Ajer og Celtic tok første stikk mot Zenit
15/02/2018 PÅ 22:16
Fotball
Forbløffet over Ajers fremskritt: – Veldig uvanlig
05/01/2018 PÅ 07:40