Det opplyser UEFAs disiplinæravdeling. Knutsen var også utestengt da Glimt tapte 0-4-i returoppgjøret mot Roma i Conference League skjærtorsdag.
I forrige uke ble det kjent at UEFA hadde opprettet sak mot både Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos for voldsutøvelse. Det kan etter UEFAs reglement straffes med utestengelse i fem kamper eller i en spesifikk periode.
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
3 TIMER SIDEN
Ifølge Glimt tok Santos kvelertak på Knutsen, mens Glimt-treneren da skal ha valgt å forsvare seg ved å legge ham i bakken.
Det samsvarte ikke med hva Roma-leiren påstod i forkant.
Glimt hevdet også at en video ville bevise Knutsens uskyld og anket avgjørelsen om at han ikke fikk lede laget mot Roma. Det fikk de ikke medhold i.
Santos får også tre kampers utestengelse fra kamper i UEFA-regi. Han har også sonet den første kampen.
(Artikkelen fortsetter under):

Ut mot Mourinho: – Han har et verdisyn så langt unna hva jeg står for

Nuno Santos likevel var delaktig flere ganger under torsdagens kamp, ifølge Knutsen.
– Keepertreneren deres fikk være med i garderoben og være ute på oppvarmingen. Det er så urimelig at det ikke går an å ta det alvorlig. Vi lærer av alt her i livet. Jeg får bare riste det av meg, har Knutsen tidligere uttalt.
Roma vant kampen 4-0 og skal møte Leicester i semifinalen. Knutsen mener han og Glimt ble forskjellsbehandlet.
– Vi er en liten fisk i denne dammen. Jeg synes konsekvenser av ting som skjer, bør etterforskes på en ordentlig måte. Hvis det gir konsekvenser, må de være like for alle, sa han.
Bodø/Glimt skal ut i Champions League-kvalifiseringens første runde i juli. Da kan ikke Knutsen lede laget fra trenerbenken.
I går ble det for øvrig kjent at Ulrik Saltnes er utestengt i to seriekamper etter å ha satt kneet i ryggen på Vikings Kevin Kabran. Han får dermed spille helgens cupfinale mot Molde.

Oppsummerer den turbulente uken: – Det har opprørt oss litt

Fotball
Nok en cupkamp utsatt – sliter fortsatt med smitteutbrudd
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Sandefjord fikk ikke flyttet NM-kamp – manglet 18 minutter
6 TIMER SIDEN