Scanpix

Kan være ferdig i Vålerenga

Kan være ferdig i Vålerenga

08/12/2017 18:49Oppdatert 08/12/2017 19:04

I fjor skrev Amund Skiri under en treårskontrakt med Vålerenga. Nå skal han ikke være ønsket med videre i Ronny Deilas trenerteam.

Skiri gikk fra rollen som hovedtrener i Sportsklubben Herd til rollen som assistenttrener under Ronny Deila i Vålerenga ved årsskiftet.

Har ikke planlagt noe annet

– Det å få komme inn å være med å skape et godt fotballag og gode fotballspillere, er noe som trigger meg veldig. Det var det som gjorde at jeg syntes det både var riktig og veldig kjekt å komme til Vålerenga nå, sa Skiri i pressemeldingen som ble sendt ut ved ansettelsen.

– Jeg har en kontrakt med klubben videre. Jeg flyttet hele familien ned til Oslo, så det vil være veldig spesielt om vi skal endre på det nå. Men i fotball vet man aldri, der planlegger man bare innenfor det man har kontrakt for. Plutselig kan det skje noe mellom årene, men foreløpig planlegger jeg ikke så mye annet, sier han til avisen.

Tandberg ferdig i klubben

Tidligere på dagen fredag ble det klart at Morten Tandberg, som også har rollen som assistenttrener under Deila, er ferdig i klubben. Nå vil den tidligere Bærum-treneren satse på en karriere som hovedtrener.

– Jeg har tidligere vært hovedtrener i Bærum i fire år. Da jeg ga med der og gikk inn i Vålerenga var det fordi jeg følte at den rollen var spennende og riktig steg for meg. Det er i utgangspunktet som hovedtrener jeg vil tilbake som nå, men jeg er også åpen for andre spennende prosjekter, sier Tandberg til Eurosport.no.

Skuffende sesong

Vålerenga har hatt et nedrykksspøkelse hengende over seg gjennom årets sesong. Men sikret til slutt en åttendeplass i Eliteserien, noe som var langt under målsetningen om å kunne kjempe om en topp tre-plassering. Gjennom den siste sesongen har hovedtrener Ronny Deila har ikke lagt skjul på at det har vært noen tøffe stunder.

– Det er veldig viktig å holde stemningen oppe. Legger vi oss ned for å dø og synes synd på oss selv, klager og finner syndebukker er det tapt, enkelt og greit. Da er det vanskelig å komme seg ut av sånne perioder. Vi er opptatt av å se på de positive tingene, samtidig som vi også må ta de tingene som har skjedd alvorlig, uttalte Deila til Eurosport.no i september.

0
0