– Dette er en sinnssykt spennende mulighet for meg. Jeg håper selvfølgelig det går i orden, og det forventer jeg nesten at det gjør.
Det sier Glimts danske spydspiss når Eurosport møter han på Bodø lufthavn søndag ettermiddag. Flere klubber har vist interesse for Kasper Junker, men nå ser valget ut til å falle på den tyrkiske Süper Lig-klubben Kayserispor. Ifølge VG, har budet fra tyrkerne en totalramme på rundt 25 millioner kroner – det var også de som omtalte budet fra Tyrkia først.
Dansken regner med at Bodø/Glimt aksepterer budet og får overgangen i orden.
VM
Revolusjonerende VM-ball vekker oppsikt
3 TIMER SIDEN
– Glimt har fått det de har bedt om. Jeg har snakket med Frode (Thomassen, daglig leder, journ.anm) om budet, og han beskriver det som et drømmebeløp. Så nå må jeg bare gå utifra at de får det til, forteller Junker til Eurosport.
– Dette er en stor mulighet for meg rent økonomisk, og sinnssykt spennende sjanse å ta. Jeg føler at det er «win-win» for begge parter, legger han til.
Når Eurosport spør Frode Thomassen om han ønsker å kommentere Junkers uttalelse om at Glimt skal ha fått det de har bedt om og at han regner med at en avtale går i orden, svarer Glimts daglige leder på denne måten:
– Det er ikke korrekt, skriver Frode Thomassen i en sms til Eurosport.
Det internasjonale overgansvinduet (ekskludert vinduet i Russland, USA, Japan og Kina) stenger natt til 2. februar, og derfor er Kasper Junker nå på vei til et hotell i Oslo sammen med kjæresten for å være på «standby» i tilfelle noe skulle skje videre. Dette ettersom Junker ville hatt dårligere muligheter til å reise ut i Europa via Bodø på kort varsel.
– Er Kayserispor det eneste alternativet per nå?
– Det er ikke det eneste, men det er de som har bydd mest. De er førsteprio og der vi har kommet lengst i forhandlingene.
Eurosport vet at Glimt og Kayserispor er i forhandlinger søndag ettermiddag, og at ting kan skje innen kort tid.
VM
FIFA ser på mulig homohets fra mexicanske VM-tilskuere
5 TIMER SIDEN
Fotball
Mauricio Pochettino om Messis framtid på Argentina: – Han gjør som han vil
7 TIMER SIDEN