– Dette er en spennende utfordring, definitivt, sier Ingebrigtsen til Eurosport.no
Han har nå signert for klubben han har vært linket til noen dager, og ser frem til å ta fatt på jobben offisielt fra 1. juni.
VM
Giroud ble historisk – slo Henrys legendariske rekord
10 TIMER SIDEN
– Det har vært litt turbulens de siste årene, så de er gjennom en litt sånn «restart». De har en ny president jeg har fått veldig bra kontakt med, og det er en bra organisasjon. Jeg har veldig lyst til å være med på det prosjektet, sier 53-åringen om hvorfor nettopp Oostende.
– I tillegg hadde jeg veldig lyst til å prøve noe utenfor norsk fotball. Jeg tenkte at dette har jeg virkelig lyst til å være med på.
Laget har noen kamper igjen, og så skal de ha litt fri. Ingebrigtsen vil likevel sette igang med arbeidet ganske kjapt.
– Jeg begynner med å kikke litt på stallen, og se hva som skal ut og hva som skal inn.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Han tipper at han får gjennomført en flytting i begynnelsen av juli.
Ingebrigtsen har vært tilknyttet Eurosport som fotballekspert. Før det var han trener i Rosenborg, frem til han og assistenten Erik Hoftun fikk sparken. Han legger ikke skjul på at han gjerne tar med seg Hoftun også til Belgia.
– Så langt er det en diskusjon med klubben, men jeg håper å få muligheten til å ta med meg noen inn, og håper også det blir Erik. Så får vi se, han er i en bra jobb i Trondheim, så det vet jeg ikke ennå.
Han forteller litt om ambisjonene til klubben, der også Vålerenga-utleide Amin Nouri spiller.
– Det er ikke så lenge siden de var i Europa League, men det blir i første omgang å stabilisere seg mellom 10. og 6. og ha mulighet til å være topp 6 innimellom.
KV Oostende, fra byen Oostende, spiller i toppdivisjonen Jupiler Pro League, og spiller sine hjemmekamper på Versluys stadion, som har en kapasitet på 8.400 tilskuere. Klubben havnet langt nede på tabellen i ligaen. Amin Nouri fortalte nylig til Eurosport.no at han bare i løpet av sine fire måneder i klubben har spilt under tre forskjellige hovedtrenere og to klubbpresidenter.
– Det har vært litt mye, uttalte Nouri.
I Belgia har de sluttspill og et litt annerledes seriesystem. Oostende spiller i det belgiske sluttspillet på nest øverste nivå og holder der fjerdeplassen med tre kamper igjen. Klubben har fem poeng opp til Charleroi i kampen om en omspillplass til kvalifiseringen til europaligaen, skriver NTB.
Ingebrigtsen var også linket til danske Brøndby.
Sett denne?
Fotball
Positive nyheter for Brasil – Neymar kan rekke åttededelsfinalen mot Sør-Korea
13 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Grorud henter Lillestrøm-talent: – Vi skal rykke opp
14 TIMER SIDEN