Sky Sports meldte fredag formiddag at Norwich fortsatt hadde Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen i kikkerten, og at det var ventet at Premier League-klubben skulle prate med den 53 år gamle vestlendingen.
Utover dagen dukket det derimot opp en ny utvikling i saken.
Allsvenskan
Vraket tilbud for å fortsette i Sverige: – Skulle helst ha droppet julen
EN TIME SIDEN
For på ettermiddagen ble det klart at tidligere Chelsea-spiller (og trener) Frank Lampard trekker seg, og ønsker ikke å bli ny manager i Premier League-klubben. Det melder de britiske avisene Daily Mail og The Telegraph fredag.
Og nå virker det heller ikke som at Kjetil Knutsen er en reell kandidat til jobben. Discovery sitter med opplysninger om at det i flere dager har vært et «two horse race» mellom Frank Lampard og tidligere Aston Villa-trener Dean Smith, noe også flere britiske aviser har hevdet. Samtidig har ikke folk rundt Norwich utelukket Kjetil Knutsen riktig enda.
Med Lampard ute av bildet ligger nå alt til rette for at Dean Smith er den heteste kandidaten til å ta over roret etter Daniel Farke i Norwich.
Norwich-spiller Mathias Normann fikk spørsmål om Kjetil Knutsen under pressekonferansen med landslaget torsdag. Se hva han svarte her - saken fortsetter under videoen.

Glisende Norwich-Normann om Knutsen: – Jeg tror jeg sier minst mulig

Og dette sa landslagssjefen om ryktene:
– Han har vist at han er «the special one» nå. Det er ikke så rart, det. Det han og Bodø/Glimt har gjort som klubb, med den siste bevisbyrden at de kan hevde seg i Europa også, vil alltid gi mer grobunn for sånne spekulasjoner, sa Ståle Solbakken tirsdag.
VM
Kamerun-stjerne straffes – reiser hjem fra VM
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ferdig i Kristiansund: – Jeg ønsker alle lykke til videre
18 TIMER SIDEN