Graham Hansen med strålende Barcelona-debut

Publisert 07/09/2019 klokken 20:45 GMT+2

Caroline Graham Hansen (24) fikk en flott start på Barcelona-karrieren. Hun var involvert i to scoringer da laget vant 9-1 i sesongåpningen.

graham

Den norske landslagsprofilen hadde målgivende pasning på hjemmelagets 4-0-scoring, og satte selv inn 6-1-målet da CD Tacon ble knust 9-1. I tillegg var det hun som hadde innlegget da gjestene scoret selvmål til 3-0.
Med resultatet spretter storklubben rett opp på tabelltopp etter én serierunde. Graham Hansen ble byttet ut etter 74 minutter på stillingen 7-1.
Lagvenninne Jennifer Hermoso scoret hattrick i storseieren.
Tidligere denne uken ble det klart at Graham Hansen er blant tre nordmenn som er nominert til verdenslaget i fotball. Det er også Ada Hegerberg og Maren Mjelde.
Barcelona-spilleren var toneangivende da Norge denne uken slo England i en landskamp på Brann stadion. Hun ble matchvinner med en flott scoring noen minutter før slutt.