BRANN – HAUGESUND lørdag kl 17:30 på Eurosport Norge/ EurosportPlayer/Dplay
BRANN
Stor skuffelse i Kristiansund og store skadeproblemer i Brann om dagen. Ordagic og Haugen er ute en god stund, Rolantsson trente alternativt fredag og er ikke helt spilleklar etter hjernerystelsen, Strand gikk av med en kneskade på trening torsdag og Bamba er suspendert. I tillegg tråkket reservekeeper Pettersen over fredag. Da har Nilsen egentlig nok med å stable et lag mot FKH. Karadas forsvinner helt sikkert ut etter forestillingen i vindkastene i Kristiansund, det betyr at Heggebø kan få sin debut fra start i Eliteserien, fikk 10 min sist søndag. Acosta spilte anker siste del av kampen mot KBK og fortsetter trolig i rollen – her blir det 433.
Fotball
Følte med spillerne etter kapteinsbånd-nekten: – Politiske gisler
8 TIMER SIDEN
Mulig 11er:
Opdal – Teniste, Wormgoor, Eggen Rismark, Kristiansen - Yttergård Jenssen, Acosta, Barmen – Koomson, Heggebø, Berisha.
Skadet: Kalsaas, Haugen, Ordagic, Strand, Olsen Pettersen, Rolantsson. Suspendert: Bamba.
HAUGESUND
Lufta gått litt ut av FKH etter Europa-sommeren, men bør være fyret opp til denne, dog med cupkvartfinale på onsdag (borte mot Mjøndalen) å ta hensyn til. Ikke altfor mange fraværene. Ringstad stor over deler av økta fredag, men er nok tiltenkt en plass på benk igjen uansett. Bedring også for Pallesen Knudsen, men for tidlig for startplass. Venstrekant og spiss det er mest kamp om plassene. Velde og Samuelsen utfordrer Våge Nilsen, og en småsyk Krygård kan bli erstattet av Koné.
Mulig 11er:
Sandvik – Desler, Bergqvist, Tiedemann Hansen, Pedersen – Grindheim, Tronstad, Leite - Sandberg, Krygård (Koné), Våge Nilsen (Velde).
Skadet: Karamoko, Horneland, Stølås. Doping: Wadji. Usikker: Pallesen Knudsen, Ringstad.
  • Skaff deg tilgang til å se alle kampene i den 22. serierunden her!
VÅLERENGA – VIKING søndag kl 17:55 på Eurosport Norge/EurosportPlayer/Dplay
VÅLERENGA
Vålerenga i fritt fall siden tidlig i juli, da sist seier kom. Har bedring på skadefronten og litt flere å plukke av, med unntak av den skadede nøkkeltrioen Shala, Tollås og Kwarasay, men prestasjonene er det verre med. Vega eller Camara inn for George kan være høyaktuelt etter sistnevntes prestasjon sist. I så fall skyves Vilhjalmsson fort inn som spiss og Dønnum i 10ern, klarte seg brukbart der i Sarpsborg etter pause.
Mulig 11er:
Klaesson – Juarez, Bjørdal, Kanstrup, Adekugbe – Abu, Lekven – Vilhjalmsson, Dønnum, Finne – George (Camara).
Skader: Tollås Nation, Shala, Larsen Kwarasay.
VIKING
I fin flyt, Viking, men et par tunge fravær og fokus på cupkvartfinalen i Ålesund torsdag gjør at vi nok får litt rotasjon i Berntsens mannskap. Tripic suspendert er selvsagt en enorm svekkelse, blant Eliteseriens beste om dagen, Viking-kapteinen. I tillegg står kanskje Thorstvedt av med smårusk, men reiser til Oslo. Fridjónsson er tilbake fra suspensjon og går nok rett inn på midtbanen, trolig på bekostning av Furdal. Kan bli flere endringer fremme enn dette uttaket. Vikstøl ute med hjernerystelse. Høiland ser ut til å hviles, det betyr at Källman og Østensen får en sjelden startplass.
Mulig 11er:
Austbø – Bjørshol, Salte, Vevatne, Pereira – Torsteinbø, Løkberg, Fridjónsson – Bytyqi, Kallberg, Østensen
Skader: Andresson, Vikstøl. Usikker: Thorstvedt. Suspendert: Tripic.
LILLESTRØM – KRISTIANSUND søndag kl 17:50 på Eurosport Norge/EurosportPlayer/Dplay
LILLESTRØM
To skuffende tap på rappen for et stort sett skadefritt LSK. Ble to nummer for små mot Rosenborg sist lørdag. Hvordan få brukt både Krogstad, Mathew og Pedersen på midtbanen på fornuftig vis en nøtt å knekke for Lennartsson. Ødemarksbakken kan også vrakes etter en under pari forestilling sist. Gustafsson har stått av i halvannen måned, men er trolig tilbake i tropp søndag.
Mulig 11er:
Maric – Rafn, Tamm, Salquist, Kind Mikalsen – Krogstad, Pedersen, Mathew, Ødemarksbakken (Melgalvis) – Smarason – Lehne Olsen.
Usikker: Gustafsson.
KRISTIANSUND
Så godt som skadefrie med Psyche tilbake i troppen og flyr høyt etter tre strake seire. Spørsmålet er hvem som må vike for å få toppscoreren inn i 11ern igjen. Kalludra kan også ta plassen fra Gjertsen. PE Ulvestad, Øby og Isaksen utfordrer også om en plass på midtbanen, men Hopmark var god i comebacket mot Brann (ute siden april).
Mulig 11er:
McDermott – Sørmo (Coly), DP Ulvestad, Psyche, Aasbak – Hopmark (PE Ulvestad), Diop – Sørli, Kalludra (Gjertsen), Pellegrino – Kastrati.
ODD – SARPSBORG 08 søndag kl 17:50 på Eurosport Norge/EurosportPlayer/Dplay
ODD
Veldig skuffende forestilling i Stavanger sist, og her må Odd kanskje klare seg uten kaptein Hagen igjen – i tillegg er Rashani suspendert. Heldigvis er Semb trolig tilbake i midtforsvaret etter å ha trent siden torsdag. Det gjør at Oldrup Jensen kan ikle seg favorittrollen dypt på midtbanen igjen, etter et middels vikariat som stopper sist. Dvs: Hvis han blir klar, for også han fikk seg en trøkk i Stavanger. Om han ikke blir klar spiller Hoff dypt, og i så fall beholder Kitolano plassen i midtbanetreeren. Kaasa, evenutelt Bilal Njie, erstatter sannsynligvis Rashani på høyrekanten. Odd har cupkamp til midtuka, men her går de for fulle mugger i kampen om medaljene.
Mulig 11er:
Rossbach – Ruud, Semb, Hagen (Bjørtuft), Risa – Nordkvelle, Oldrup Jensen (Kitolano), Hoff – Kaasa, Børven, Delaveris.
Skadet: M Njie. Usikker: Semb, Hagen, Oldrup Jensen. Suspendert: Rashani.
SARPSBORG 08
Endelig satt seieren for Sarpsborg 08, det smakte godt. 1-0 over VIF kom ved bruk av midtstopper åtte og ni for sesongen, da Utvik gjorde comeback og Gunnarsson debuterte. De to får fort fortsette. Tror ikke Bakke vil forandre for mye etter trepoengeren mandag, men Thomassen og Lafferty (suspensjon) kan melde seg på. Askar er ikke helt pigg i lysken og er usikker. Strand Larsen forsvinner nok ut for nordiren.
Mulig 11er:
Letellier – Pavelic, Gunnarsson, Utvik, Thomassen – Lund Nielsen, Vetti, Zachariassen, Lindseth – Mos, Lafferty.
Usikre: Askar.
RANHEIM – BODØ/GLIMT søndag kl 17:50 på Eurosport Norge/EurosportPlayer/Dplay
RANHEIM
Alarmklokkene ringer litt i Ranheimsfjæra nå. Svak form og et par tunge fravær i Kvande (suspendert) og Tønne (kneskade). Sistnevnte trolig ute noen uker. Furu erstatter Kvande. På midten kjemper Skarsem og Blakstad om siste plassen. Cupkvartfinale mot Fram onsdag, men tvilsomt med rotasjon her – Eliteserie-plassen må reddes.
Mulig 11er:
Barli – Alseth, Heggem, Furu, Foosnæs – Blakstad (Skarsem), Valla Dønnem, Reginiussen – Solbakken, Karlsen, Bakenga.
Skadet: Tønne. Suspendert: Kvande.
BODØ/GLIMT
Layouni solgt og forlatt Bodø, Evjen solgt, men blir ut året. Dermed flyttes sistnevnte fram som kant og Konradsen inn som indreløper. Leikvoll Moberg pådro seg en skade på trening onsdag og er usikker. Moe enda ikke klar.
Mulig 11er:
Friedrich – Dahl Reitan, Bergan, Lode, Bjørkan – Konradsen, Berg, Saltnes - Zinckernagel, Sveen, Evjen.
Skader: Boniface, Moe. Usikre: Leikvoll Moberg.
TROMSØ – STRØMSGODSET søndag kl 17:50 på Eurosport Norge/EurosportPlayer/Dplay
TROMSØ
Kom til kort i vannpolokampen i Molde sist, men Wangberg var tilbake og Espejord fikk et innhopp igjen. Pirinen tilbake fra sykdom betyr Nilsen benk nå. Litt smårusk på Wangberg, Gamst og Jenssen, men alle skal visst bli klare. Kan bli treer bak, men også en 433 som i sist hjemmekamp mot FKH. I såfall erstatte Berntsen Gundersen og flyttes fram.
Mulig 11er:
Kongshavn – Gundersen (Berntsen), Wangberg, Antonsen – Taylor, Smith, Gamst Pedersen, Valakari, Pirinen – Barlow – Azemi.
Skadet: Norø Ingebrigtsen.
STRØMSGODSET
Ny hjemmeseier i sekspoengeren mot Ranheim, nå gjelder det å ikke tape mer terreng til nedrykkskandidatene på bortebane. Tvilsomt at det blir store endringer fra laget som vant 1-0 søndag, selv om Keita melder seg klar igjen (kneskadd). Både Glesnes og keeper Hansen er klare etter småplager, skriver Drammens Tidene.
Mulig 11er:
Hansen – Vilsvik, Glesnes, Tchamba, Mendy – Stengel, Ipalibo, Maigaard - Tokstad, Mawa, Salvesen.
Skadet: Mickelson.
MJØNDALEN – ROSENBORG søndag kl 19:55 på Eurosport Norge/EurosportPlayer/Dplay
MJØNDALEN
Gauseth strekkskadet og ute noen uker, skudd i baugen for MIF. Olsen Solberg var syk sist, han stepper inn dypt på midtbanen. Ellers få utfordringer. Vikitg cupkamp mot FKH til uka, men her må alle mann alle på plass i kampen mot nedrykk.
Mulig 11er:
Faye Lund – Latifu, Jansen, Solholm Johansen, Dragsnes – Aasmundsen, Olsen Solberg, Silfwer – Brochmann, Occean, Liseth.
Skadet: Gulden, Bokwe, Gauseth.
ROSENBORG
Torsdagskamp i Østerrike som endte med et skuffende tap for RBK. Der spilte noe overraskende Søderlund på kant igjen, mens Eliteserie-suspenderte Akintola (to kamper til) startet på benk. Jensen også suspendert i denne. Trondsen kan erstatte Lundemo dypt, mens de Lanlay, Ceide og Helland alle vil ha spilletid framme. Reginiussen fikk seg en smell i både lår og skulder i Linz. Kampbelastning og slitne bein må tas i beregningen her, men RBK har i alle fall fri til uka.
Mulig 11er:
Hansen – Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling – Konradsen, Lundemo (Trondsen), Åsen – Søderlund, Maars Johnsen, Adegbenro.
Usikre: Helland, Reginiussen. Suspendert: Akintola, Jensen.
STABÆK – MOLDE mandag kl 18:30 på MAX/ EurosportPlayer/Dplay
STABÆK
Stabæk ser stadig kvikke ut og holdt på å snyte gullkandidat Glimt for alle poengene i Bodø søndag. Burde dratt i land da man tok ledelsen på overtid. Brynhildsen med to mål på to kamper måtte av med en smell på tampen i nord, er litt usikker her. Kassi mest aktuelle erstatter. Ellers få grunner for Jönsson å endre for mye.
Mulig 11er:
Sandberg – Hanche-Olsen, Amankwah, Demidov, Moe – Bohinen, Skytte, Lumanza, Toutouh – Brynhildsen (Kassi), Junker
Skadet: Askildsen, Rusike. Usikre: Brynhildsen.
MOLDE
Ble til slutt komfortabelt i vannpolokampen mot Tromsø. Her kan Ohi og Ellingsen komme inn igjen for Hussain og Knudtzon, mens Forren er tilbake fra suspensjon og banker på døra i midtforsvaret. Med kun Eliteserien igjen å spille for handler det for Moe om å disponere spillerne sine best mulig gjennom høsten. Sterk stall.
Mulig 11er:
Crannix – Haraldseid, Bjørnbak (Forren), Gabrielsen, Haugen – Aursnes, Ellingsen (Hussain) – Hestad, Eikrem, Ohi – James
Skadet: Linde, Ulland Andersen.
Fotball
Fifa åpner disiplinærsak mot Serbia
9 TIMER SIDEN
Fotball
Wembley lyst opp i regnbuens farger
I GÅR KLOKKEN 21:46