Den danske avisen BT skriver mandag kveld at FC Midtjylland skal ha mottatt et bud på rundt 96 millioner norske kroner i totalramme på Alexander Sørloth – fra Premier League-klubben Crystal Palace.
Om lag 50 millioner kroner skulle blitt utbetalt umiddelbart, mens resten var avhengig av diverse bonuser. Dette har danskene takket nei til.
Midtjylland ligger på topp i Superligaen i Danmark, men med bare ett poeng å gå på til Brøndby på andreplass, kjemper de nå med klør for å forbli på topp. Crystal Palace skal ha lagt inn flere bud på angrepsspilleren, uten at Midtjylland har villet selge.
3F Superliga
Målmaskinen Sørloth fortsetter å score
27/08/2017 PÅ 13:27
Sørloth kom til klubben i fjor sommer, etter et opphold i Groningen i Nederland. Av danskene beskrives han som et angrepsess, og det med rette. 22-åringen har hatt stor suksess i klubben, der han på 19 kamper har puttet ti mål.
Den danske avisen skriver imidlertid at Sørloths avløser står klar dersom budet fra Premier League-klubben skulle bli høyere, og umulig å si nei til.
Trønderen har tidligere spilt for Rosenborg og Bodø/Glimt, før han dro til Nederland og Groningen. I tillegg har han rukket å få tolv A-landskamper for Norge.
Eliteserien
Se Eggen-feiringen her
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
8 TIMER SIDEN