Grytebust og King trente ikke dagen før EM-kvalifiseringsmøtet i Torshavn. Da han møtte pressen i etterkant, røpet landslagssjef Lars Lagerbäck at han ikke vet om duoen kan spille mandagens kamp.
– Sten har litt kjenning i et kne. Han har rehabilitert i dag. Josh er generelt sliten. Vi var valgt at også han restituerer i dag, så får vi se hvordan det går med dem. De er begge spørsmålstegn, sa Lagerbäck.
Han er åpenbart usikker på om duoen spiller mandag.
UEFA Nations League
«Reservene» viste seg tilliten verdig: – En magisk følelse
12/06/2022 KLOKKEN 20:57
– Er det en klar skade, er det veldig uvanlig at jeg gambler og tar med en spiller. Hadde dette vært en skade, hadde vi bestemt allerede nå at de ikke skulle være med. Nå vil vi vente og se, sa landslagssjefen.

Hansen inn?

Dersom keeper Grytebust ikke er klar for spill, kan det åpne for at André Hansen vokter det norske målet i Torshavn. RBK-målvakten har hatt pause fra landslaget en lang periode, men takket ja til å vikariere i troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Romania og Færøyene.
Årsaken til Hansens comeback var skadeproblemene til Rune Almenning Jarstein og Ørjan Håskjold Nyland.
Sten Grytebust fikk en sjelden landslagssjanse mot Romania fredag. Danmark-proffen, som nylig ble klar for Ståle Solbakkens FC København, måtte tåle to baklengs.
Sondre Rossbach er den tredje keeperen i den norske troppen på Færøyene.

King sliten

Joshua King sto også over treninger i forkant av Romania-kampen. Årsaken var problemer med en muskel i låret. Nå er altså Bournemouth-spissens muskulatur igjen sliten.
– Det er sånn hans muskulatur er, sa Lagerbäck.
Utover Grytebust og King hadde ikke landslagssjefen noen andre skadebekymringer å rapportere om søndag. Det betyr etter alle solemerker at Stefan Johansen er aktuell spill mandag.
Landslagskapteinen sto over fredagens 2-2-oppgjør mot Romania på grunn av muskelproblemer.
Utfallet av kampen på Ullevaal ble en skuffelse etter at Norge ledet 2-0 underveis. Kun seier er godt nok mot Færøyene.
(©NTB)
Sett denne?
UEFA Nations League
Vil jobbe med hodene før kampen mot «Söta Bror»: – Grøten er litt tyngre å tygge
10/06/2022 KLOKKEN 12:23
UEFA Nations League
Stopperkrise for Sverige før Norge-møte: Henter inn RBK-spiller
10/06/2022 KLOKKEN 07:53